FOREVER LIVING PRODUCTS | Stjepan Beloša

FOREVER LIVING PRODUCTS

Forever Living Products (FLP) je tvrtka smještena u Arizoni (SAD), osnovana je 1978. godine.

Predsjednik i generalni direktor je Rex Maughan.

Nakon patentiranja proizvoda i izrađivanja plana rada, 13. svibnja 1978. godine održao je prvi sastanak kako bi upoznao suradnike s poslovnim mogućnostima svog projekta i krenuo u osvajanje tržišta.

Tvrtka djeluje na području zdravstvene zaštite, njege, ljepote i zdrave ishrane.

Forever Living Products danas djeluje u više od 150 zemalja diljem svijeta i najveći je uzgajivač, prerađivač i distributer Aloe vere.

Plantaže za uzgajanje Aloe vere u SAD-u, Meksiku i na Karibima premašuju površinu od 250 tisuća hektara.

Najveći prodavač Aloe vere u svijetu upravo je tvrtka Forever Living Products.

Godišnja prodaja u cijelom svijetu nadmašuje iznos od tri milijarde američkih dolara.

Forever Living Products je, osim proizvodnje i distribucije proizvoda na području zdravstvene zaštite, njegovanja ljepote i ishrane, proširio svoj asortiman na pčelinje proizvode.

Forever Living Products je vlasnik najvećeg pogona za proizvodnju prirodnih pčelarskih proizvoda iz pustinje Sonore u Arizoni koja je najbolje ekološki zaštičeno područje te klima za posebnu vrstu meda, koja nam dolazi iz forevera.

Forever Living Products je tvrtka u ekspanziji i njezino se uspješno poslovanje temelji na radu tisuća i tisuća samostalnih distributera u cijelom svijetu.

Danas su se ostvarili snovi gospodina Rexa Maughana, koje je počeo snivati 70-ih godina.

Ostvarite i Vi svoje snove – sačuvajte svoje zdravlje koristeći FLP proizvode.

Forever Living Products u Hrvatskoj djeluje i vrlo uspješno osvaja tržište, što je i razumljivo s obzirom na kvalitetu i djelotvornost proizvoda.


JAMSTVO KVALITETE

Forever proizvodi imaju KOSHER certifikat kvalitete i ISLAM certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama.

Najvažnija je ipak potvrda kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta aloe (IASC), čiji znak nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija aloja na svijetu te da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju.

Food and Drug Administration (FDA) odobrio je korištenje proizvoda u medicini, pri čemu treba znati da je američki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova u svijetu.

Forever je tvrtka koju priznaje i BUAV, a to znači da se prilikom razvoja i testiranja ne obavljaju pokusi na životinjama.

Za više informacija o kompaniji  i načinu rada možete potražiti na našoj web stranici klikom ovdje ili nas posjetite na web stranici Aloa Vera Centar.

Svidio vam se članak?

Podijelite ga s prijateljima!

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS ONLINE!

OSTVARITE DODATAN POPUST ZA SVE POSJETITELJE BELOSA.INFO PORTALA

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.