FOREVER LIVING PRODUCTS | Stjepan Beloša

FOREVER LIVING PRODUCTS

Forever Living Products

Forever Living Products (FLP) je tvrtka smještena u Arizoni (SAD), osnovana je 1978. godine.

Predsjednik i generalni direktor je Rex Maughan.

Nakon patentiranja proizvoda i izrađivanja plana rada, 13. svibnja 1978. godine održao je prvi sastanak kako bi upoznao suradnike s poslovnim mogućnostima svog projekta i krenuo u osvajanje tržišta.Tvrtka djeluje na području zdravstvene zaštite, njege, ljepote i zdrave ishrane.

Forever Living Products danas djeluje u više od 150 zemalja diljem svijeta i najveći je uzgajivač, prerađivač i distributer Aloe vere.

Plantaže za uzgajanje Aloe vere u SAD-u, Meksiku i na Karibima premašuju površinu od 250 tisuća hektara.

Najveći prodavač Aloe vere u svijetu upravo je tvrtka Forever Living Products.

Godišnja prodaja u cijelom svijetu nadmašuje iznos od tri milijarde američkih dolara.

Forever Living Products je, osim proizvodnje i distribucije proizvoda na području zdravstvene zaštite, njegovanja ljepote i ishrane, proširio svoj asortiman na pčelinje proizvode.

Forever Living Products je vlasnik najvećeg pogona za proizvodnju prirodnih pčelarskih proizvoda iz pustinje Sonore u Arizoni koja je najbolje ekološki zaštičeno područje te klima za posebnu vrstu meda, koja nam dolazi iz forevera.

Forever Living Products je tvrtka u ekspanziji i njezino se uspješno poslovanje temelji na radu tisuća i tisuća samostalnih distributera u cijelom svijetu.

Danas su se ostvarili snovi gospodina Rexa Maughana, koje je počeo snivati 70-ih godina. Ostvarite i Vi svoje snove – sačuvajte svoje zdravlje koristeći FLP proizvode.

Forever Living Products u Hrvatskoj djeluje i vrlo uspješno osvaja tržište, što je i razumljivo s obzirom na kvalitetu i djelotvornost proizvoda.

JAMSTVO KVALITETE

Forever proizvodi imaju KOSHER certifikat kvalitete i ISLAM certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama.

Najvažnija je ipak potvrda kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta aloe (IASC), čiji znak nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija aloja na svijetu te da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju.

Food and Drug Administration (FDA) odobrio je korištenje proizvoda u medicini, pri čemu treba znati da je američki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova u svijetu.

Forever je tvrtka koju priznaje i BUAV, a to znači da se prilikom razvoja i testiranja ne obavljaju pokusi na životinjama.

Za više informacija o kompaniji  i načinu rada možete potražiti na našoj web stranici klikom ovdje ili nas posjetite na web stranici Aloa Vera Centar.

Svidio vam se članak?

Podijelite ga s prijateljima!

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS ONLINE!

PRIRODNI PROIZVODI ZA VAŠE ZDRAVLJE!

 

UK USAAUSTRALIABELGIUM
CANADACZECHHRVATSKAIRELAND
LUXEMBOURGMALAYSIAMEXICONETHERLANDS
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDPHILIPPINESPORTUGAL
SINGAPORESLOVAK REPUBLICSOUTH AFRICASPAIN

OSTVARITE DODATAN POPUST ZA SVE POSJETITELJE BELOSA.INFO PORTALA

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.