Forever Living Products u suradnji sa Alternativnim Portalom

Forever Living Products

Forever Living Products Hrvatska

Belosa.info i Forever Living Products u suradnji!

Forever Living Products  je tvrtka smještena u Arizoni, osnovana je 1978. godine. Djeluje u više od 150 zemalja diljem svijeta i najveći je uzgajivač, prerađivač i distributer Aloe vere.

Plantaže za uzgajanje Aloe vere su u SAD-u, Meksiku i na Karibima premašuju površinu od 250 tisuća hektara. Forever Living Products je, osim proizvodnje i distribucije proizvoda na području zdravstvene zaštite, njegovanja ljepote i ishrane, proširio svoj asortiman na pčelinje proizvode.

Proizvodi imaju KOSHER certifikat kvalitete i ISLAM certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama.

Najvažnija je ipak potvrda kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta aloe (IASC), čiji znak nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija aloja na svijetu te da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju.

Food and Drug Administration (FDA) odobrio je korištenje proizvoda u medicini, pri čemu treba znati da je američki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova u svijetu.

Forever Living Products je tvrtka koju priznaje i BUAV, a to znači da se prilikom razvoja i testiranja ne obavljaju pokusi na životinjama.

Sve pojedinosti o kompaniji možete pogledati u brojnim člancima u nastavku.

Za detaljnije informacije o proizvodima i naručivanje, možete me kontaktirati ovdje…

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS ONLINE!

OSTVARITE DODATAN POPUST ZA SVE POSJETITELJE BELOSA.INFO PORTALA

Komentiranje je zatvoreno.