Forever Living Products u suradnji sa Alternativnim Portalom

Forever Living Products

Forever Living Products Hrvatska

Belosa.info i Forever Living Products u suradnji!

Forever Living Products  je tvrtka smještena u Arizoni, osnovana je 1978. godine. Djeluje u više od 150 zemalja diljem svijeta i najveći je uzgajivač, prerađivač i distributer Aloe vere.

Plantaže za uzgajanje Aloe vere su u SAD-u, Meksiku i na Karibima premašuju površinu od 250 tisuća hektara. Forever Living Products je, osim proizvodnje i distribucije proizvoda na području zdravstvene zaštite, njegovanja ljepote i ishrane, proširio svoj asortiman na pčelinje proizvode.

Proizvodi imaju KOSHER certifikat kvalitete i ISLAM certifikat koji dozvoljava primjenu ovih proizvoda u islamskim zemljama.

Najvažnija je ipak potvrda kvalitete Međunarodnog znanstvenog savjeta aloe (IASC), čiji znak nosi svaki proizvod kao jamstvo da je u njemu najkvalitetnija aloja na svijetu te da se sastav i kvaliteta svakodnevno kontroliraju.

Food and Drug Administration (FDA) odobrio je korištenje proizvoda u medicini, pri čemu treba znati da je američki FDA jedan od najstrožih instituta za kontrolu namirnica i lijekova u svijetu.

Forever Living Products je tvrtka koju priznaje i BUAV, a to znači da se prilikom razvoja i testiranja ne obavljaju pokusi na životinjama.

Sve pojedinosti o kompaniji možete pogledati u brojnim člancima u nastavku.

Za detaljnije informacije o proizvodima i naručivanje, možete me kontaktirati ovdje…

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS ONLINE!

PRIRODNI PROIZVODI ZA VAŠE ZDRAVLJE!

 

UK USAAUSTRALIABELGIUM
CANADACZECHHRVATSKAIRELAND
LUXEMBOURGMALAYSIAMEXICONETHERLANDS
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDPHILIPPINESPORTUGAL
SINGAPORESLOVAK REPUBLICSOUTH AFRICASPAIN

OSTVARITE DODATAN POPUST ZA SVE POSJETITELJE BELOSA.INFO PORTALA

Komentiranje je zatvoreno.