Naša duša, vrata božanskog

Naša duša, vrata božanskog

Naša duša, vrata božanskog

Svakoga dana na neki smo način svjesni kako smo puno više od ovoga tijela. Razmišljamo, kreiramo, osjećamo, volimo; naša „druga tijela“ stalno su aktivna i podsjećaju nas na našu pravu prirodu, onu koja pripada suptilnijim razinama. Duša je dio našeg bića iz kojeg izvire naša osobnost.

Emocionalno i mentalno tijelo nije lako vidjeti. Svjedočimo samo posljedicama njihovih aktivnosti kroz ponašanje, raspoloženja i osjećaje. Dobro znamo kako nam naša „manje vidljiva tijela“ zapravo uzrokuju bolest i patnju ili pak ogromnu sreću i zadovoljstvo. Svojim mislima i željama kreiramo svoju stvarnost i odabiremo svoju sudbinu.

Naša duša i njen tihi govor

Gdje je naša svjesnost, tu je naša pažnja i energija. Ako stalno pridajemo pažnju vanjštini, onome što se događa oko nas, nećemo moći čuti i osjetiti sve što se događa unutar nas samih i onaj tihi, ali dubok glas naše duše koja zna što nam je uistinu potrebno. Ono što govori duša jedino je pravo kormilo života, naša prava učiteljica, a ona ne pripada ovom prolaznom, vidljivom svijetu. Njena je domena duhovni, božanski svijet, i ona njemu pripada.

Slobodno možemo reći kako pripada Bogu, našem stvoritelju, jer je sigurno nismo stvorili sami već je to učinila puno moćnija i jača sila i inteligencija od one koju sami posjedujemo. No, taj nam je isti stvoritelj dao slobodnu volju i izbor da sa svojom dušom i životom radimo što želimo. Pa, što želimo? Ako nismo orijentirani na dušu, na naš božanski aspekt koji uvijek teži svemu dobrom, pozitivnom i lijepom, možemo se naći u mreži velikih patnji i zbunjenosti koje nam donosi ovaj svijet. On je često takav, pun raznih boli, prolazne sreće i konfuzije.

[blockquote style=”1″]Naša duša, vrata božanskog[/blockquote]

Često se moramo prilagoditi mnogim njegovim zakonima i propisima, raditi mnoge neželjene stvari te na kraju polako i izgubiti kontakt sa svojom dušom. Koje je, dakle, rješenje? Kako Isus kaže: „Budite u ovom svijetu, ali ne i od ovoga svijeta“, što znači djelujmo u ovom svijetu, obavljajmo svoju zadaću i dužnosti, brinimo za svoje tijelo i svijet oko nas, ali ne zaboravimo svoj božanski aspekt, dušu koja mora biti glavni pokretač za djelovanje i naša inspiracija. Ona će nas uvijek voditi u pravom smjeru i oplemeniti svaku akciju ljubavlju i razumijevanjem. Jedino tako možemo pronaći pravu sreću i ispunjenje u svakodnevnom životu.

Kucajte i otvoriti će vam se!

Naša duša komunicira putem meditacije

Najbolji način da uspostavimo kontakt s našom dušom jest meditacija, u kojoj se naša pažnja povlači s vanjskog svijeta prema unutra.

Meditacija nas spaja s božanskim aspektom i uči nas kako da osluškujemo svoj unutarnji glas. No, taj glas nije samo naš. U našoj duši žive razne osobe koje nas poučavaju, vode i prate kroz cijeli život. Njihova je domena nevidljivi svijet, naša svijest koja ima potencijal razviti nas u prekrasne, božanske osobe – ukoliko im dozvolimo da nas poučavaju.

[blockquote style=”1″]Naša duša, vrata božanskog[/blockquote]

Naših je pomagača mnogo. Koliko je anđela, uzašlih majstora i božanskih bića zaslužno za našu dobrobit i razvoj, možemo saznati ako ih pozovemo i posvetimo im svu svoju pažnju i povjerenje. Oni samo „čekaju“ da im se obratimo, jer oni se stalno obraćaju nama. Jedino ako je naša svijest previše okrenuta na van, ne možemo ih čuti i doživjeti njihovu prisutnost, jer je njihova egzistencija puno suptilnija i finija. Možemo ih čuti i osjetiti jedino onda kada smo u miru i okrenuti prema unutra. Tada otvaramo vrata jednoj drugoj dimenziji, u kojoj vladaju sreća, zadovoljstvo, znanje, i gdje se kriju odgovori na sva naša pitanja.

Naša božanska priroda tako dolazi do izražaja, samo je trebamo osvijestiti i zaželjeti da nama „vlada“ uza svu potrebnu pomoć naših „nevidljivih“ pomagača. „Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se“! Zato budimo istraživači svih skrivenih predjela naše duše i duhovnih dimenzija gdje nikada nismo sami. Upoznajmo božanski svijet već sada, na ovoj Zemlji, jer nosimo u sebi božansku iskru koju trebamo rasplamsati!

Tema: Naša duša, vrata božanskog

Izvor: www.alternativa.hr

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS ONLINE!

PRIRODNI PROIZVODI ZA VAŠE ZDRAVLJE!

 

UK USAAUSTRALIABELGIUM
CANADACZECHHRVATSKAIRELAND
LUXEMBOURGMALAYSIAMEXICONETHERLANDS
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDPHILIPPINESPORTUGAL
SINGAPORESLOVAK REPUBLICSOUTH AFRICASPAIN

OSTVARITE DODATAN POPUST ZA SVE POSJETITELJE BELOSA.INFO PORTALA

Komentiranje je zatvoreno.