Stjepan Beloša o meni | Alternativni portal

Stjepan Beloša

Stjepan Beloša – put u svijet alternativne medicine

Stjepan BelošaStjepan Belošaput u u alternativu započeo sam u 11. godini te kao uvodnu tehniku u svijet prirodnih načina liječenja primio inicijacije u Usui Reiki. Ovom se predivnom tehnikom kontrole energije nikada nisam služio u terapeutske svrhe.

Koristio sam ju za svoj razvoj, kako bih postao što kvalitetniji bioenergetičar.

Promatrajući oca, koji je svojim dugogodišnjim radom pomogao tisućama ljudi, odlučio sam otići korak dalje prema tom cilju.

Sljedeću sam edukaciju i ispitivanje radio u Milanu, u to vrijeme najboljem institutu za bioenergiju u Europi.

Na institutu u Milanu, uz ispitivanja, prošao sam i početnu edukaciju u svijetu bioenergija.

Rezultati istraživanja instituta u Milanu pokazali su vrlo visoki potencijal bioenergije koju posjedujem.

Stjepan Beloša put u svijet alternativne medicine

Stjepan BelošaTo je bio znak i početak mojeg puta na kojemu se nalazim i danas. Zbog svoje sigurnosti i pravila u iscjeljivanju bioenergijom do 20. godine radio sam maksimalno 10-ak tretmana dnevno, isključivo s malom djecom, koja nisu ušla u pubertet.

Ako imate dar bioenergije, različitim tehnikama možete postići da stvaranje energije u tijelu bude brže, ali treba se pridržavati nekih pravila jer možete sami sebi nanijeti štetu. Sada, 15 godina kasnije, radim do pedeset tretmana i specijalizirao sam se za teška oboljenja.

Klijenti koji dolaze uglavnom boluju od bolesti za koje nisu nigdje uspjeli pronaći rješenje. Sve što su pokušali nije bilo zadovoljavajuće. Ovdje možete potražiti neke od dijagnoza, koje se najčešće pojavljuju. Dijagnoze za koje postoji neko drugo rješenje, jednostavniji način rješavanja.

Stjepan Beloša – više o mojem radu možete vidjeti u člancima koji su objavljeni u javnim medijima .

Važno je još napomenuti da se Bioenergija ne naplaćuje, odnosno nema određenu cijenu. To je način rada koji je već generacijama prisutan u našoj obitelji. Sve što klijenti ostave, to je isključivo njihova dobra volja. Bioenergija je dar dobiven od Boga te se kao takav mora primjenjivati za pomoć ljudima, neovisno o njihovom financiskom statusu.

Nadam se da ćete na portalu belosa.info pronaći nešto za sebe, za sva pitanja stojim Vam na raspolaganju, slobodno me možete kontaktirati klikom ovdje…

 

Komentiranje je zatvoreno.