Aloe blossom herbal tea

Aloe blossom herbal tea , čaj od cvijeta aloje i ljekovitog bilja, nema kofeina i teina te kao takav odgovara svakom vidu prirodnog i zdravog načina života.
Profinjen sastav i okus potječe od kineskog cimeta, klinčića s Madagaskara, oraščića s Jamajke, kineskog đumbira, kamilice, kardamona, sene, anisa, lišća kupine, kore naranče.


UPOTREBA: čaj ublažava bolove i grčeve, pomaže u čišćenju jetre, smanjuje upale, crijevne tegobe, poboljšava cirkulaciju, pročišćava krv (4 puta brže izbacuje otrove iz organizma u kombinaciji s Aloe vera gelom).
Aloe blossom odličan je diuretik, poboljšava probavu, pomaže kod nesanice, opušta tijelo, ublažava probleme s prostatom, smanjuje razinu šećera u krvi, smanjuje bolove u mišićima, ublažava menstruacijske grčeve…
Ovaj potpuno prirodan proizvod, na jedan blagotvoran način opustiti če vaše tijelo i pomoći mu da ukloni višak štetnih sastojaka koji se nalaze u njemu. Svojim nevjerojatnom okusom i mirisom pravo je osviježenje za svaku osobu koja ga konzumira.


PRIMJENA: Topao čaj opušta organizam i pomaže ljudima koji pate od nesanice, a hladan čaj osvježava.
Preporučuje se piti dvije litre dnevno. Jedna vrećica dovoljna je za dvije litre čaja.
Kod povišene temperature i zastoja tekućine u tijelu koristi se 1 vrećica na 2 dcl vode.
Nalazite se na web stranici s temom: Aloe blossom herbal tea
Za više informacija i naručivanje čaja od Aloe vere možete nas kontaktirati ovdje…
Nadam se da ste pronašli korisne savijete na našoj stranici, u koliko smatrate ovaj članak korisnim hvala vam što ćete ga podijeliti s prijateljima.


Naši posjetitelji nakon Aloe blossom članka najčešće posječuju sljedeće članke: Bioenergija, što je to i kako djeluje, 5 tibetanacaOleander – tako lijep a tako otrovna!

Možda će vam se svidjeti