Aloe vera sok, nova zdravstvena istraživanja dokazala su izravnu vezu između kroničnih bolesti i slabljenja ili poremećaja našeg imunološkog sustava.
Naime, 75% oboljelih boluje od kroničnih bolesti.
Iako moderna medicina nudi različita rješenja za liječenje ili smanjivanje posljedica kroničnih bolesti, ona još uglavnom sanira posljedice, ali ne i uzroke …
S druge strane, današnji tempo i način života izvrgavaju nas različitim onečišćenjima i otrovima koji negativno djeluju na naš obrambeni sustav.
Te opasnosti spojene s posljedicama svakodnevnih stresova dodatno slabe naš organizam i često su uzrok različitih kroničnih stanja.
Od njih do kroničnih bolesti, mali je korak.
Odgovor za mnoge probleme uzrokovane kroničnim bolestima nalazi se u našem obrambenom sustavu: obrambeni sustav u tijelu upravo i jest tvoren zato da nas štiti od bolesti.


VELIKA LJEKARNA U MALOJ BILJCI

Unutarnji mesnati dio te suptropske biljke služi kao spremnik vode i sličan je gelu.
Aloe vera gel ima jedinstvenu biokemijsku strukturu: sadrži izvanredno uravnotežene količine vitamina, minerala – osobito cinka, polisaharide te enzime.
Sadrži više od 250 bioaktivnih sastojaka i 20 osnovnih aminokiselina.
Sami sastojci vrlo su jednostavni, ali jedinstven je način na koji ih aloja spaja.
Znanstvenici zaključuju da se oni sinergijski nadopunjuju kako bi poduprli mnoge korisne učinke aloe vere na ljudsko zdravlje.
Aloe vera jedna je od najkorisnijih biljaka na ovom planetu: utvrđeno je da osim blagotvornih učinaka na kožu sadržava i sastojke koji pomažu čišćenju organizma te reguliranju i optimalnom usklađivanju prirodnih tjelesnih imunoloških mehanizama kojima se naše tijelo brani od bolesti.
Nalazite se na web stranici s temom : Aloe vera sok , za više detalja o ovom proizvodu i naručivanje Forever Aloe Vera Gela, kliknite ovdje!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK

  • Sanjarica putovanja - Otkrivanje Skrivenih Značenja Snova

Sanjarica putovanja – Otkrivanje Skrivenih Značenja Snova

Categories: Sanjarica P|Tags: , , , , , , , , , , |

Sanjarica putovanja - Otkrivanje Skrivenih Značenja Snova Sanjarica putovanja nam otvara vrata prema tajanstvenom svijetu snova, gdje se stvarnost isprepliće [...]