Arctic sea Forever Living

Arctic sea Forever Living – ispitivanja obavljena posljednjih desetljeća dokazala su da upotreba masnih kiselina daje fantastične rezultate u očuvanju zdravlja.
Arctic Sea forever Omega 3 izuzetno je kvalitetan dodatak prehrani.
Sadrži Omega 3 masne kiseline iz riba sjevernih mora, kao i Omega 9 masne kiseline iz masline.
Ulje morskih riba sadrži specifične masne kiseline, koje su zbog utjecaja na snižavanje sadržaja triglicerida u krvi od presudnog značaja u slučaju arteroskleroze i kardiovaskularnih oboljenja.
U posljednjih su deset godina klinička ispitivanja potvrdila da su bolesti srca te druge bolesti rasprostranjene u razvijenim zemljama, kao što je dijabetes, visoki tlak i rak, kod Eskima i japanskih ribara znatno manje zastupljene.
Ispitivanjima Forever Living Products  grupe za prehranu, došlo je do proizvodnje izuzetno efikasnog proizvoda kao dopuna prehrani te sredstva za snižavanje sadržaja masti i triglicerida u krvi.
Pročišćava krvne žile od nataloženih masnoća, vraća elastičnost, sprečava sljepljivanje krvnih pločica (stvaranje ugrušaka), smanjuje krvni tlak.
Arctic Sea Omega 3 proizveden je iz ribljeg i maslinovog ulja u obliku kapsula od 435 mg – 120 kapsula.
EPA (eikosapentaenska kiselina) – 200 mg
DHA (dokosahaksaneska kiselina) 200 mg
Vitamin E  3%
Prirodan je i iznimno bogat izvor rafiniranog i koncentriranog ribljeg ulja iz hladnih mora, koje u prehrani nije često zastupljeno, a sadrži višestruko nezasićene prirodne masnoće.
Zahvaljujući EPA (eikosapentaenskoj kiselini) i DHA (dokosahaksaneskoj kiselini) kao i maslinovom u]ju, Omega 3 masne kiseline bogato su skladište tih kiselina.
Za odrasle se preporučuje uzimanje 2 kapsule tri puta dnevno u tijeku obroka.
Klinička ispitivanja: Dokazano je da je redovito uzimanje Arctic Sea forever omega 3 značajno za organizam, budući da stalno snižava sadržaj kolesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utječe na odnos lipida velike gustoće i lipida niske gustoće.
Osim kao dopuna prehrani, prvenstveno ima preventivni utjecaj u slučaju koronarnih oboljenja tj. odgovarajućih aterosklerotičnih promjena.
Ne sadrži šećer, škrob, konzervanse ili umjetne boje.
Tema:  Arctic sea forever omega 3 

Za više detalja o proizvodu i naručivanje, direktno od kompanije kliknite ovdje…

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK