Bioenergija na daljinu, saznajte kako djeluje?

Bioenergija na daljinu

Bioenergija na daljinu

Bioenergija na daljinu tehnika je koja se primjenjuje kod klijenata koji nisu u mogućnosti dolaziti na direktne tretmane.
Učinak tretmana na daljinu neznatno je slabiji od direktnog tretmana, ali je terapeutski puno zahtjevniji. Bioenergija na daljinu primjenjuje se kod slučajeva gdje ljudi nisu u mogućnosti dolaziti na redovne tretmane a imaju zdravstvenih problema koje bi htjeli riješiti uz pomoć bioenergije.

Bioenergija na daljinu vrsta je terapije koja se radi putem slike, na osobi koja je imala zadnja sliku u ruka. Iz tog razloga je važno prije slanja slike odraditi sve prema uputama u nastavku.

Da se postigne maksimalna učinkovitost tretmana putem slike, potrebno je poduzeti određene radnje prije početka terapije.

Za početak tretmana  bioenergija na daljinu potrebna je slika osobe. NE smije biti starija od sedam godina, preporučam da osoba bude sama na slici. Moguće je izrezati ostale osobe sa fotografije, ako ne posjedujete samostalnu fotografiju.

>>>> VAŽNO <<<<
Sliku zadnje mora dirati osoba na kojoj će se raditi tretmani (protrljati između dlanova),  te je staviti u preporučenu pošiljku.

Ako šaljete pismo sa medicinskom dokumentacijom ne spajajte sa fotografijom u istoj koverti već odvojite u posebnu!

Slika može biti poslana poštom ili dostavljena osobno u ordinaciju.

Za više detalja i pojedinosti vezanih za tretname na daljinu, slobodno me kontaktirajte ovdje…

 Nalazite se na web stranici s temom: Bioenergija na daljinu

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS ONLINE!

OSTVARITE DODATAN POPUST ZA SVE POSJETITELJE BELOSA.INFO PORTALA

Komentiranje je zatvoreno.