Bioenergija Stjepan Beloša – Moj put u svijet alternativne medicine

Stjepan Beloša – Moj put u svijet alternativne medicine!

Stjepan BelošaStjepan Beloša – put u u alternativu započeo sam u svojoj 11. godini života.

Kao prvu i uvodnu tehniku u svijet prirodnih načina liječenja, u svojoj 11 godini života, primio sam inicijacije u Usui Reiki.

Ovom predivnom tehnikom kontrole energije nikada se nisam služio u terapeutske svrhe.

Koristio sam ju isključivo za svoj osobni razvoj, kako bih postao što kvalitetniji terapeut bioenergije. Više o bioenergiji, što je to bioenergija i kako djeluje možete saznati na našem portalu.

Promatrajući oca i djeda, koji su svojim dugogodišnjim radom i “darom” pomogli tisućama ljudi, odlučio sam otići korak dalje prema tom cilju i usavršavati se na području ciljane kontrole energije i pomaganja ljudima za zdravstvenim problemima.

Sa nepunih dvanaest godina sljedeću edukaciju i ispitivanje radio sam u Milanu. U to vrijeme najpoznatijem institutu za bioenergiju u Europi.

Rezultati istraživanja instituta u Milanu pokazali su vrlo visoki potencijal bioenergije koju posjedujem.

Na institutu u Milanu, uz ispitivanje biopotencijala, prošao sam kompletnu obuku za primjenu bioenergije.

Stjepan Beloša put u svijet alternativne medicine

Stjepan BelošaTo je bio znak i početak mojeg puta na kojemu se nalazim i danas.

Zbog svoje sigurnosti i pravila u iscjeljivanju bioenergijom do 20. godine života radio sam maksimalno 10-ak tretmana dnevno.

Isključivo s malom djecom, koja nisu ušla u pubertet.

Od prvog dana kada sam u svijet prirodnih načina liječenja, prošao sam više od 50 različitih edukacija i usavršavanja, kako bih unaprijedio i usavršio tehnike stvaranja i kontrole bioenergije.

Ovo je moj dar koj sam naslijedio ali kao i sve u životu, trebamo se neprestano usavršavati kako postali najbolji u onome što radimo.

Ako imate dar bioenergije, različitim tehnikama možete postići brže stvaranje energije u vašem tijelu, ali treba se pridržavati nekih osnovnih pravila jer možete sami sebi nanijeti štetu.

Danas, u svojoj 37 godina života, radim do pedeset tretmana dnevno te zahvaljujući postignutim rezultatima i zadovoljnim korisnicima slovim za vodećeg bioterapeuta u svijetu prirodnog liječenja.

Klijenti koji dolaze uglavnom boluju od bolesti za koje nisu nigdje uspjeli pronaći rješenje.

Sve što su pokušali nije bilo zadovoljavajuće.

Više o mojem radu možete vidjeti u člancima koji su objavljeni na portalu Bioenergija Stjepan Beloša.

Važno je napomenuti da se Bioenergija ne naplaćuje, odnosno nema određenu cijenu.

To je način rada koji je već generacijama prisutan u našoj obitelji.

Sve što klijenti ostave, to je isključivo njihova dobra volja.

Bioenergija je dar dobiven od Boga te se kao takav mora primjenjivati za pomoć ljudima, neovisno o njihovom financiskom statusu.

Zahvaljujem se što ste posjetili stranicu Bioenergija Stjepan Beloša! Ako će vam u bilo koje trenutku života biti potrebna ovakva vrsta pomoći, slobodno me kontaktirajte.


 

Možda će vam se svidjeti