Stjepan Beloša – Moj put u svijet alternativne medicine!

Stjepan Beloša Bioenergija Stjepan Beloša – put u u alternativu započeo sam u svojoj 11. godini života.

Kao prvu i uvodnu tehniku u svijet prirodnih načina liječenja, u svojoj 11 godini života, primio sam inicijacije u Usui Reiki.

Ovom predivnom tehnikom kontrole energije nikada se nisam služio u terapeutske svrhe.

Koristio sam ju isključivo za svoj osobni razvoj, kako bih postao što kvalitetniji terapeut bioenergije. Više o bioenergiji, što je to bioenergija i kako djeluje možete saznati na našem portalu.

Promatrajući oca i djeda, koji su svojim dugogodišnjim radom i “darom” pomogli tisućama ljudi, odlučio sam otići korak dalje prema tom cilju i usavršavati se na području ciljane kontrole energije i pomaganja ljudima za zdravstvenim problemima.

Sa nepunih dvanaest godina sljedeću edukaciju i ispitivanje radio sam u Milanu. U to vrijeme najpoznatijem institutu za bioenergiju u Europi.

Rezultati istraživanja instituta u Milanu pokazali su vrlo visoki potencijal bioenergije koju posjedujem.
Na institutu Dr. Zanatta u Milanu, uz ispitivanje biopotencijala, prošao sam kompletnu obuku za primjenu bioenergije u svrhu liječenja i pomoći ljudima


Bioenergija Stjepan Beloša – Put u svijet alternativne medicine

Stjepan Beloša To je bio znak i početak mojeg puta na kojemu se nalazim i danas.

Zbog svoje sigurnosti i pravila u iscjeljivanju bioenergijom do 20. godine života radio sam maksimalno 10-ak tretmana dnevno.

Isključivo s malom djecom, koja nisu ušla u pubertet.

Od mog prvog dana od kada sam u svijet prirodnih načina liječenja, prošao sam više od 50 različitih edukacija i usavršavanja.

Na taj način sam unaprijedio i usavršio tehnike stvaranja i kontrole bioenergije.

Ovo je dar koj sam naslijedio ali kao i sve u životu, trebamo se neprestano usavršavati kako postali najbolji u onome što radimo.

Ako imate dar bioenergije, različitim tehnikama možete postići brže stvaranje energije u vašem tijelu. Potrebno je naučiti kako usmjeriti i koncentrirati energiju na određeni problem ili stanje.

Važno je napomenuti da sam dar visokog potencijala bioenergije naslijedio! A tehnike koje samo generacijama usavršavali, omogučile su nam postizanje nevjerojatnih rezultata.

Bioenergija Stjepan Beloša – Kako to danas izgleda?

Danas, u svojoj 39 godina života, radim do pedeset tretmana dnevno.  Zahvaljujući postignutim rezultatima i zadovoljnim korisnicima slovim za vodećeg bioterapeuta u svijetu prirodnog liječenja.

Klijenti koji dolaze uglavnom boluju od bolesti za koje nisu nigdje uspjeli pronaći rješenje, sve što su pokušali nije bilo zadovoljavajuće.

Više o čestim problemima s kojima se susrećem možete pročitati u mojim člancima o bioenergiji, te također sam izdvojio neke od zanimljivih članaka objavljenih u javnim tiskanim medijima.

U svrhu informiranja ljudi o zdravijem načinu života, pokrenuo sam portal belosa.info. Često pišem o svemu s čime se susrećem, te sve što vjerujem da može pomoći ljudima u svrhu boljeg i kvalitetnijeg života.

Važno je napomenuti da se Bioenergija ne naplaćuje, odnosno nema određenu cijenu. To je način rada koji je već generacijama prisutan u našoj obitelji, sve što klijenti ostave, to je isključivo njihova dobra volja.

Bioenergija je dar dobiven od Boga te se kao takav mora primjenjivati za pomoć ljudima, neovisno o njihovom financiskom statusu.

Zahvaljujem se što ste posjetili stranicu bioenergija Stjepan Beloša!

Ako će vam u bilo koje trenutku života biti potrebna ovakva vrsta pomoći, dogovorite vaš tretman bioenergije direktno putem internet aplikacije: Tretmani bioenergije!

Za sva pitanja slobodno me kontaktirajte! Ostajte mi dobro i veselo!

Tema: Bioenergija Stjepan Beloša

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK