Cijepljenje djece uzrokuje 5 puta više bolesti!

Cijepljenje djece uzrokuje 5 puta više bolesti!

Cijepljenje djece, Posljednja velika studija potvrđuje saznanja drugih nezavisnih studijskih istraživanja koja su uspoređivala zdravlje kod cijepljene i necijepljene djece. Naime, sve su te studije pokazale da cijepljena djeca imaju dva do pet puta više dječjih bolesti i alergija od necijepljene djece. Ovo veliko istraživanje pokrenuo je istraživač Andrea Bachmair, te je ono još uvijek u tijeku.

U istraživanje je uključio 11.000 ispitanika, uglavnom iz SAD-a , dok su sve druge studije provodile anketiranje manjih skupina obitelji. Fokus za sve studije bio je uglavnom na dječjim bolestima.

Ipak, rezultati su bili slični. Naravno, ni jedno od istraživanja nisu objavili mediji, niti su ona financirana od strane Svjetske zdravstvene organizacije ili bilo koje nacionalne ili međunarodne agencije zdravstvene ili medicinske struke. Oni se ne usuđuju objektivno usporediti zdravlje necijepljene i cijepljene djece, piše Natural news.

Dramatične posljedice koje cjepivo može izazvati nikada nisu bile u središtu pozornosti jer jako malo ljudi prijavljuje takve probleme. Zapostavljanje tog problema najčešće se događa  zbog toga što je to složen sustav koji treba stručne liječnike, zbog toga što većina roditelja ne zna gotovo ništa o tome, ali i zbog toga što se samo reakcije nastale odmah nakon cijepljenja uzimaju u obzir, odnosno pripisuju cjepivu.

Prema tome, čak većina strašnih nuspojava prešuti se, a dugoročne negativne zdravstvene posljedice koje proizlaze iz cjepiva uopće se ne smatraju relevantnima.

Dječje bolesti na kojima je bio naglasak u dosadašnjim istraživanjima uključivale su astmu, kronični bronhitis, alergije, upale uha, dijabetes, poremećaje spavanja, disleksiju, migrene, hiperaktivnost, epilepsiju, depresiju i sporiji razvoj govora i motorike.

1992. godine, skupina istraživača s Novog Zelanda anketirala je 245 obitelji s ukupno 495 djece. Djeca su podijeljena na 226 onih koji su bili cijepljeni i 269 onih koji nisu bili cijepljeni, s tim da je 81 obitelj imala i cijepljenu i necijepljenu djecu.

Razlike su bile dramatične. Naime, kod necijepljene djece uočena je daleko manja učestalost dječjih bolesti nego što je to bio slučaj kod cijepljene djece.

Zanimljiv je i rezultat drugog istraživanja provedenog na Novom Zelandu među djecom rođenom tijekom ili nakon 1977. Naime, nitko od necijepljene djece nije imao astmu, dok je gotovo 25% cijepljene djece do 10 godina imalo astmu.

Imunologinja dr. Tetyana Obukhanych napisala je zanimljivu knjigu ‘Iluzije cijepljenja’, koja se tiče ove tematike. Ona je objasnila kako se imunitet protiv bolesti ne stvara cijepljenjem te da o tome hoćemo li od nečega oboljeti ili nećemo odlučuje izloženost bolesti.
Znate li da, primjerice, Njemačka i Švicarska svoje građane ne sile na cijepljenje, ali Hrvatska – da!

Izvor: alternativa.hr – dnevnik.hr

Svidio vam se članak: Cijepljenje djece?
Podijelite ga s prijateljima!

 

Možda će vam se svidjeti