Energetski vampirizam mnogi smatraju krađom energije, ali tu nije riječ o krađi već o dobrovoljnom predavanju energije.

Najčešće su to bliske osobe kao što su djeca, roditelji i partneri, često i kolege s posla s kojima provodimo dosta vremena, ili osobe koje su se iz nekog razloga zalijepile za naše mentalno tijelo i često o njima razmišljamo.
U nekim slučajevima, kad nas svladaju negativne emocije – ljutnja, bijes, strah, ljubomora, u naše energetsko polje mogu se useliti razni entiteti i astralni ostaci, gdje nastavljaju živjeti poput parazita te, hraneći se našom energijom, prazne našu bateriju.
Zadržavanjem neke osobe u svom energetskom polju, bilo da su to misaoni ili emocionalni procesi, mi toj osobi predajemo svoju energiju u manjoj ili većoj mjeri.
Bilo kakvo mišljenje, kontakt ili još više raspravljanje (ogovaranje) o nekome izvlači nam dragocjenu životnu energiju. ž
Mi već odavno znamo da iz nekog razloga nije poželjno ogovarati nekoga, ali mnogi od nas ne znaju zbog čega je to tako.[better-ads type=”banner” banner=”10969″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″][/better-ads]

Evo zašto…

Ogovaranjem drugih osoba prije svega radimo karmički prijestup.
U polju svakoga od nas postoje tamne energetske mrlje, odnosno niskofrekventne vibracije naših negativnih osobina i grijeha – to su najčešće karmičke nakupine na koje se talože i svakodnevne negativnosti.
Osobe koje imaju puno negativnosti u sebi imaju više tih mrlja, što izbija iz njihovog pogleda, izraza lica i sveukupne pojavnosti, tako da je lako uočiti da osoba zrači nekom negativnošću.
Međutim, mi nikada ne možemo znati što netko nosi unutar sebe.
Kad ogovaramo neku osobu, otvaramo svoje energetske kanale i povezujemo se energetski s tom osobom.
S obzirom na to da je ogovaranje niskofrekventna aktivnost koja ima negativnu energetsku pozadinu, mi raskopavamo svoj tamni energetski sadržaj i djelujemo iz njega, te u tom trenutku stvaramo silu privlačnosti za iste takve tamne sadržaje iz polja druge osobe i snažno ih privlačimo prema sebi, u svoje polje, dok pritom nesvjesno čistimo polje osobe koju ogovaramo.
Kod nas je uobičajena izjava: neću pričati o njemu, da mu perem grijehe!
Ustvari, tako i jest.
Ali mi ne znamo kakve grijehe netko nosi i što ogovaranjem možemo privući.
Pogledajmo osobe koje su poznate po kopanju po tuđim životima.
Nijedna ne djeluje sretno i ispunjeno, naprotiv, kipe od nezadovoljstva i zlobe, ali to nije sve njihovo, ima tu dosta našeg “zla” koje smo im prepustili i preko tog crnila s njima smo u vezi i imamo razmjenu energije.
Mi smo unutar sebe otvoreni za priključak samim posjedovanjem tih negativnih sadržaja, čime automatski dopuštamo razmjenu energije.
Kad nas netko dirne, mi mu se sručimo na leđa sa svom svojom negativnošću i obrnuto.
Ovo je univerzum tako podesio kako bi nas zaštitio u situacijama u kojima nemamo nikakvu kontrolu niti mogućnost obrane.
Znači, kopamo li po nečijem životu, stvaramo privlačnost za isti model događaja i ponašanja koji osuđujemo. Sve se vraća i na kraju se spotaknemo o vlastitu glupost, neukost i neprosvijećenost.
Ponekad se pitamo otkuda nam odjednom neraspoloženje ili depresija; ne treba nas čuditi ako smo ulazili u bilo kakve misli ili rasprave o nekome.
Ako nekoga smatramo lošom osobom ili negativcem, trebamo nastojati da što manje govorimo ili razmišljamo o njemu.[better-ads type=”banner” banner=”10970″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″][/better-ads] Raspravljajući o njegovoj zlobi, mi ulazimo u frekvenciju zlobe i lijepo podešavamo svoj prijemnik pa ujedno gubimo svoju nevinu, dječju auru i emitiramo energiju frustrirane i negativne osobe.
Zabranimo takvim mislima i osobama prilaz tako što ćemo stvoriti zlatno jaje oko sebe uvijek kada pokušaju ući u naše polje i načeti naše misli.
Ako nekoga ne možemo odlijepiti iz svog mentalnog polja, pošaljimo ga velikom gumenom praćkom u svemir i promatrajmo kako nestaje kao mala točkica, a onda mu zatvorimo prilaz.
Možemo vizualizirati zlatni ili srebrni štit, aktivni omotač koji struji oko našeg tijela  i sl.
Ubrzo će nam prestati izvlačiti energiju.
Ovako se manifestiraju i magijski utjecaji i djelovanje protiv nečije volje na um; što nam je aura jača i čistija, imamo i manje tamnih energetskih mrlja te smo spremniji obraniti se od ovakvih utjecaja.
Aura se jako dobro čisti redovnom molitvom i meditacijom.


energetski vampiri Kod vampirizma se često s jedne strane stvara ovisnost, kada svoj izvor životne energije prebacimo u drugu osobu.
To se javlja u bliskim odnosima; roditelji su naši najčešći vampiri koji nas nesvjesno čine ovisnima o sebi i izvlače energiju te postaju naš izvor životne energije.
Oni su zakačeni za nas i čine nas ovisnima o svojim stavovima o nama, mišljenju o nekim stvarima, novcu  ili emocionalnim obrascima koje su nam nametnuli te jako utječu na naša emocionalna raspoloženja.
Cijeli nas život proganjaju njihove prognoze poput “od tebe nikada ništa neće biti…ti si nesposoban, ovakav, onakav…novca nema, neće ga nikada ni biti…ništa u životu ne pada s neba, za sve se treba naporno boriti”.
Većina nas nikada nije savladala fazu odvajanja od roditelja i samostalnosti, čime smo praktično pripremljeni za stvaranje ovisničkih odnosa, jer su roditelji ostali privezani na naš priključak i mentalna povezanost s njihovim pravilima nastavlja izvlačiti našu energiju.[better-ads type=”banner” banner=”12979″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″][/better-ads] Boravak u blizini majke može nas jako umoriti, jer je to jedna nesvjesna borba za energiju, posebno ako se naši životni stavovi bitno razlikuju od njenih.
Kada postoji priključak, tamo se odvija kaotična borba uvjerenja koja nastoje poništiti jedno drugo, pa nas taj proces prazni i rezultira osjećajem krivice i obveze da isporučimo potrebnu količinu energije.
To možemo kompenzirati kroz materijalnu pomoć ili činjenjem usluge, ali nikada nećemo imati osjećaj da smo dali dovoljno i da smo dovoljno dobri.
Kad smo samostalni i neovisni, takvog protoka nema, te nema napetosti i neugode.
Ovisnost je posebno zastupljena u partnerskim odnosima u kojima svu svoju energiju prepuštamo partneru i postajemo ovisni o svakom njegovom pokretu, pozivu, rečenici, raspadamo se kada nešto nije u redu, ovakve veze su kao po pravilu pune ljubomore jer uvijek mora postojati niskofrekventna emocija preko koje će se crpiti energija.
Kad nas partner toliko iscrpi da nema više što izvlačiti, ostajemo bez energije i nemamo više što da pružimo, a on nas tada napušta kao iscijeđenu krpu i pronalazi osobu punu entuzijazma i volje za životom u kojoj vidi novi izvor energije.[better-ads type=”banner” banner=”10971″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″][/better-ads] Često su ove “punokrvne” osobe spas za brak u kojem je s jedne strane iscijeđena krpa a s druge energetski vampir, jer partner prebaci fokus sa stalne partnerice i brak opstaje, inače bi se univerzum pobrinuo da se brak raspadne kako bi partnerica preživjela.
Kada se u nekom odnosu stalno ponavlja isti obrazac negativne energije kao što je ljubomora, tu postoji energetski vampirizam, gdje partner nesvjesno potiče ljubomoru onog drugog kako bi se opskrbio energijom.
Ljubomora se pogrešno tumači kao dokaz ljubavi, ali to je obrnuti proces – ljubav je izvor životne energije, a ljubomora je gubitak, curenje životne energije.
Kada partneru treba takav “dokaz ljubavi”, on ustvari treba našu energiju i svjesno ili nesvjesno napravi određeni potez koji će potaknuti našu ljubomoru i odvrnuti slavinu naše životne energije.
Zapravo, mi ne gubimo energiju, ali je velikim dijelom prebacujemo u polje partnera i tako funkcioniramo privezani i ovisni jer nam je on neophodan kako bismo mogli funkcionirati.
Međutim, mi često ne prepoznajemo da je došlo do ovisnosti, već to miješamo s ljubavlju.

Veza može biti zdrava i uspješna jedino ako obje osobe zadrže dovoljan nivo samostalnosti i neovisnosti, odnosno imaju svoje samostalne interese, hobi, prijatelje i aktivnosti. Kada visimo na partneru kao gumb, mi smo propali slučaj, energetska nula.

Podijelimo li tako svoju energiju na više strana, mi smo poput izvora energije na koji je uključeno puno potrošača – majka, partner, suparnica, susjeda, kolega, neprijatelj, prijatelj i sl.
Mi smo ovisni i svakome smo dopustili da rovari i useljava se u naš mentalni prostor odakle iznosi sve što želi, svaka misao koju netko od njih iznese “ukrade” djelić naše energije, jer da bismo proizveli misao mi koristimo vlastitu energiju.[better-ads type=”banner” banner=”12979″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″][/better-ads] Kad konstantno mislimo o nekoj stvari na koju smo fokusirani, npr. gradimo kuću ili kupujemo automobil, mi proizvedemo na  milijune različitih misli i ideja koje nemilice rasipamo i pritom smo jako umorni i iscrpljeni, nervozni, i na kraju više nismo sigurni da činimo pravi izbor. Zato je konstruktivno i usmjereno mišljenje najbolji način “štednje” energije.
Kada jedan biznismen, multimilijunaš, ne bi imao jasan plan i fokus svog djelovanja, on bi poludio, obolio i osiromašio od gubitka energije.
Imati energiju znači biti bogat.
Meditacija i joga od neprocjenjive su važnosti za trening uma i oslobađanje od suvišnih i neželjenih misli.
Da bismo sačuvali i povratili energiju, mi jednostavno trebamo biti u stanju ne-razmišljanja određeno vrijeme tijekom svakog dana.
U komunikaciji s drugima  neophodno je zadržati svoj unutarnji mir ako mislimo sačuvati vlastitu energiju.
Pogledajmo jednu glazbenu zvijezdu na sceni.
Nijedna nema svoju energiju.
Svakoj je potrebna publika da joj preda energiju, pa da se pokrene.
Kada se pokrene, ona emitira ono što je od publike dobila, jer je samo kanal, dobar prijenosnik, zbog određenih psihofizičkih osobina.[better-ads type=”banner” banner=”10969″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″][/better-ads] Zato su ove osobe izvan scene totalno nesređene, nesretne, beživotne i sklone narkoticima, alkoholu, tabletama.
One žive samo kada su na sceni.
Slušanje određene muzike, gledanje filmova, praćenje medija, reklama i sl. također je energetski vampirizam : stalno smo izloženi izvlačenju energije na način da je dobrovoljno predajemo kako bismo oživjeli  projekt kojem je potrebna životna energija, zato činimo bogatima one koji osmišljavaju i realiziraju takve projekte, jer kao što sam rekao – imati energiju znači biti bogat.
Novac je energija i razmjeran je količini naše životne energije.
Država je pravi energetski vampir koji nam izvlači novac kroz poreze i živi tipični parazitski način života, držeći nas u uvjerenju da nam je neophodan netko tko  najbolje zna što je dobro za nas.
S obzirom na to da su nas roditelji već pripremili na takav ovisnički odnos, mi poslušno i dobrovoljno predajemo energiju.
Zauzvrat dobivamo ono što smo emitirali i zato se kaže “narod ima vođu kakvog zaslužuje”, jer vođe su direktan produkt energije kojom su se nahranili.

Svidio vam se članak?
Podijelite ga s prijateljima!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK