Feng shui predmeti koji vam kradu energiju

Feng shui predmeti, saznajte kojih 6 predmeta u  kući kradu energiju

Feng shui predmeti

Feng shui predmeti

S malim izmjenama u vašem domu, možete unijeti  puno pozitivne enegije i blagostanja.
Nismo ni svjesni koliko nam energije crpe loše navike ili nepoželjni predmeti. Promijenite ih!
Kako bi se vašim domom širile dobre vibracije, posavjetovali smo se s feng shui stručnjacima: evo na kojih 6 stvari (ili loših navika) oni upozoravaju, zato što donose negativnu energiju u dom:
1. Prljava odjeća u kutu sobe
Ovo je jedna od prvih stvari na koje stručnjak za feng shui upozorava u domu. Možda jest najlakše šutnuti prljavu odjeću na pod u kut sobe, ali trebate znati da se na tom mjestu odlijeva i pozitivna energija iz doma. Svaka obitelj treba imati mjesto za odlaganje odjeće za pranje – bolje je imati kantu za prljavo rublje u dvorištu nego prljave čarape po kutovima soba.
2. Cipele poredane ispred vrata
Bez obzira na to stoje li ispred spavaće sobe ili bilo koje druge, cipele pred vratima pravi su “energetski vampiri“, pogotovo ako su prljave.
3. Hrpa starih novina, časopisa, papira i knjiga
Novine bacite čim ih pročitate, savjetuju stručnjaci za feng shui. Ako skupljate časopise ili knjige, čuvajte ih na policama, a ne na podu ili u kutu sobe. Razbacani po prostoru, nose lošu energiju.
4. Napukli ili otkrhnuti tanjuri, zdjele i čaše
Oštećeno posuđe donosi lošu energiju tkogod da se njime služi, tvrde stručnjaci za feng shui. Bolje je da kupite najjeftiniji novi servis nego da upotrebljavate skup, ali oštećen komplet posuđa. Upotreba takvog posuđa može utjecati na karijeru ili financije.
5. Prazne posude za rižu, sol i šećer
Svima nam se dogodi da se isprazne zalihe najnužnijih namirnica, međutim, stručnjaci za feng shui kažu da nikada ne treba dopustiti da vam posudice u kojima držite rižu, sol i šećer stoje potpuno prazne. Police s praznim posudama u kuhinji utječu na sreću i harmoniju u obitelji.
6. Mjesto za sjedenje ili spavanje ispod grede
Drvene grede jedan su od omiljenih dizajnerskih elemenata u domovima. Međutim, smjestite li kauč ili krevet ispod grede, strelice negativne energije usmjerene su prema vama, kažu stručnjaci za feng shui.
Tema: Feng shui predmeti koji kradu energiju
Piše: sensaklub.hr

Svidio vam se članak: Feng shui predmeti?
Podijelite ga s prijateljima!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK