Forever Lean donosi nam dva revolucionarna sastojka koji pomažu u smanjenju tjelesne apsorpcije kalorija iz masti i ugljikohidrata.
Prvi od tih sastojaka jedinstven je jer upija masnoće, a dobiven je iz vlakana biljke kaktusa, Opuntia cus indica, inače poznatog kao indijske smokve, meksički kaktus ili opuncija.
Istraživanja su pokazala da ovaj jedinstveni vlaknasti proizvod ima vrlo visoku sposobnost vezivanja masti, u odnosu na druge vrste biljaka.
Drugi jedinstveni sastojak u Forever Lean protein je posebno izveden iz zrna biljke Phaseolus vulgaris, inače poznatog kao bijeli grah.
Ovaj protein djeluje na usporavanje apsorpcije šećera u tankom crijevu, privremeno zabranjujući aktivnost enzima koji pretvara škrob u šećer.
Zajedno, ova dva revolucionarna nova sastojka mogu vam pomoći da uspijete u svom traganju za dostizanjem idealne težine, pomažući u blokiranju apsorpcije nekih masti i ugljikohidrata koje gutamo.
Blokira apsorpciju kalorija iz masti i ugljikohidrata.
•Krom pomaže organizmu regulaciju šećera u krvi za normalni metabolizam.
•Privremeno inhibira tjelesnu apsorpciju kalorija iz šećera.
NAPOMENA: Popiti neposredno prije jela do 4 kapsule dnevno.

Za više informacija o proizvodu Forever Lean i naručivanje posjetite službeni web shop kompanije!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK

  • Sanjarica putovanja - Otkrivanje Skrivenih Značenja Snova

Sanjarica putovanja – Otkrivanje Skrivenih Značenja Snova

Categories: Sanjarica P|Tags: , , , , , , , , , , |

Sanjarica putovanja - Otkrivanje Skrivenih Značenja Snova Sanjarica putovanja nam otvara vrata prema tajanstvenom svijetu snova, gdje se stvarnost isprepliće [...]