Forever Lite Ultra

Forever Living uvodi novi i poboljšani Forever Lite Ultra s Aminoteinom.
S manje ugljikohidrata i većim sadržajem proteina.
Forever Lite Ultra s Aminoteinom sadrži 100% preporučenu dnevnu dozu (RDI) vitamina i minerala.
Dostupan je u okusima vanilije i čokolade.
Što je toliko drugačije? FLP-ov novi i poboljšani Forever Lite Ultra s Aminoteinom iskorištava kompletna pozitivna svojstva iz proteina soje.
Znanstvenici su otkrili da sojini proteini imaju jedinstvenu prednost u odnosu na kombinaciju surutke i soje. Jedan od najboljih djelovanja soja proteina u tome je da snižava razinu kolesterola u krvi.
Forever Lite Ultra s Aminoteinom smanjuje rizik od srčanih oboljenja.
Sojin protein, kao visokokvalitetan protein, zadovoljava povećanu potrebu profesionalnih sportaša i rekreativaca za proteinima tijekom napornih vježbanja na izgradnji mišićne mase.
Druga razlika Forever Lite Ultra prisutnost je aminoteina.
Aminotein je jedinstvena mješavina enzima specijalno “dizajniranih” da razgrađuju proteine (na aminokiseline kao osnovne sastojke) te na taj način omoguće pravilnu probavu i optimalnu apsorpciju aminokiselina.
Protein iz soje – biljni izvor proteina, odličan je za vegetarijance ili osobe alergične na životinjske proteine.
Soja je moćna biljka koja sadrži esencijalne masne kiseline, vitamine, minerale i vlakna.
Sadrži tinsku kiselinu koja ima antioksidacijska svojstva i pomaže u sprječavanju nekih vrsta karcinoma te snižava razinu loših masti u krvi.
Micelarni kazein je sporoapsorbirajući izvor proteina i, za razliku od whey proteina, hrani i gradi mišiće i po nekoliko sati.
Neka istraživanja pokazuju da je i sedam sati nakon uzimanja razina aminokiselina u krvi ostala visoko.
Pored toga, sprječava razgradnju i utječe na procese izgradnje mišićne mase.


Funkcija proteina:

1. Proteini su građevne tvari jer predstavljaju strukturnu komponentu tijela i ulaze u sastav hormona, plazma proteina (albumin, globulin, brinogen), antitijela, vitamina (triptofan, niacin), kosti, zuba hemoglobina, mišića (mioglobin).
2. Osiguravaju rast i obnovu stanica – esencijalni nutrijenti.
3. Imaju važnu ulogu u metabolizmu: kao enzimi kataliziraju mnoge biološke i kemijske reakcije, a kao neurotransmiteri omogućuju prenošenje informacija do CNS-a feed back mehanizmom.
4. Održavaju acidobaznu i osmotsku ravnotežu (ako se smanji koncentracija proteina plazme smanjuje se i volumen krvi i dolazi do pojave edema). Imaju ulogu pufera (kada padne pH krvi (povišena kiselost) oslobađaju se aminokiseline i omogućavaju održavanje pH 7,35 – 7,45, tj. pH krvi u fiziološkim granicama. Obratno, kada se povisi pH krvi (smanjena kiselost) vezuju H i tako smanjuju pH).
5. Izvor su energije (1g proteina = 4 cal).
6. Vrše detoksikaciju organizma (enzimi).

Za više informacija o ovom proizvodu i naručivanje možete me kontaktirati ovdje…

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK