Forever Nutra Q10

Forever Nutra Q10 formula je posebno pripremljena za miješanje s Aloe vera gelom kako bi pružila tri važne prehrambene namirnice za zdravlje krvožilnog sustava.
Potiče zdravu razinu homocisteina, unosi koenzim Q10 koji poboljšava učinkovitost metabolizma te opskrbljuje  srce ljekovitim antioksidansima.
Jednostavno ulijte, promiješajte i popijte – vaše će vam srce reći hvala!
Sadrži soju.
Forever Nutra Q10 je enzim koji se proizvodi u ljudskom tijelu te je potreban za osnovno funkcioniranje stanica, uključujući i one srca i krvnih žila.
Q10 razina smanjuje se starenjem, kada ih trebamo najviše. Forever Nutra Q10 pruža dodatnu opskrbu CoQ10 koje vaše tijelo treba.
Drugi način na koji Nutra Q10 podržava dobru kardiovaskularnu funkciju je pomaganje u održavanju zdrave razine homocisteina u krvi.
B vitamini u Nutra Q10 (vitamin B6, B12 i folna kiselina) pomažu u održavanju razine homocisteina u zdravom donjem rasponu.
To pak pomaže u održavanju zdravog srca i krvnih žila.
Nutra Q10 također sadrži izbor biljnih ekstrakata (sjemenki grožđa, kurkume, tamjana i maslina) koji su, prema istraživanjima, vrlo korisni za kardiovaskularni sustav.
Uz sve navedeno, proizvod sadrži i za srce neophodne minerale magnezij i krom lecitin, kao i snažne antioksidanse vitamine C i E.
Za više pojedinosti o ovom proizvodu, i naručivanje možete me kontaktirati ovdje…

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK