Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power rješenje je za opskrbu našeg organizma antioksidansima, za protutežu naših nezadovoljavajućih prehrambenih navika.
Ovaj snažan dodatak hrani djeluje antioksidacijski, bori se protiv slobodnih radikala s dva najdjelotvornija voća koje nalazimo u prirodi, a to su mogranj (šipak, nar) i mangostin.
Ove dvije vrste voća nude bogatu riznicu hranjivih tvari, istaknutu količinu ksantona, a sadrže i druge antioksidanse.
Ksanton je izuzetno snažan tonutrijent koji oslobađanjem slobodnih radikala pomaže našem imunosustavu u očuvanju snage i zdravlja.
Ovaj sjajni voćni sok sadržava još i krušku, malinu, borovnicu i kupinu.
Zaštićen patentom, uz dodatak ekstrakta od sjemenki grožđa, ovaj sok predstavlja cjelovitu antioksidacijsku formulu.
GLAVNI SASTOJCI: Mangostin je tek nedavno otkriven na zapadu, već postoje doslovno stotine istraživačkih radova o mangostinu iz svih krajeva svijeta.
To je tropsko voće najveći pojedinačni izvor ksantona (antioksidansi) ikad otkriven. Korišten je stoljećima u starim medicinama, npr. ayurvedskih iscjelitelja i u kineskoj medicini.
Dok većina ljudi zna za antioksidativne učinke vitamina C i E, puno manje ih je svjesno nevjerojatnog potencijala antioksidativne moći ksantona pronađenih u ovom voću.
Nar (šipak) nazivaju i novim super voćem. Pun je antioksidanata, vitamina A, C, E, kalija, folne kiseline i željeza.
Znanstvenici kažu da može pomoći ljudima kod srčanih bolesti, raka i problema vezanih uz starenje – ima anti-aging učinak.
Fitoestrogeni iz koštica nara mogu umanjiti simptome menopauze i postmenopauze, uključujući valove vrućine.
To je jedna od malobrojnih biljaka koja sadrži tvari slične estrogenima.
Ekstrakt sjemenki grožđa poznat je kao snažan antioksidans koji štiti tijelo od prijevremenog starenja, bolesti i propadanja.
Brojne znanstvene studije objavljene o ekstraktu sjemenki grožđa govore o povoljnim učincima proantocijanidina, posebice o zaštiti tijela od oštećenja izazvanih sunčevim zračenjem, povoljnom učinku na vid, savitljivost zglobova, arterija i drugih tjelesnih tkiva te povoljnom učinku na cirkulaciju krvi uslijed jačanja kapilara, vena i arterija.
Istraživanje američkih znanstvenika s University of Kentucky potvrđuje kako sastojak sjemenki grožđa uništava stanice leukemije.
Uz ovakve sastojke moć FOREVER POMESTEEN POWER -A nije upitna.
Preporučena dnevna doza je 30 – 60 ml uz Aloe veru gel za dobro zdravlje, dugovječnost i dobru kondiciju.
Za više detalja o Forever pomesteen Power -u i naručivanje možete me kontaktirati ovdje…

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK