Aloe Jojoba Conditioner

Falë formulës më të fundit, Kondicioneri Aloe Jojoba ofron të gjithë kujdesin dhe butësinë e nevojshme për flokët tuaj.

Ky kondicioner natyral do të ushqejë tërësisht butësisht lëkurën e kokës, do t’i japë flokëve tuaj butësi dhe do ta mbrojë atë nga të gjitha ndikimet e jashtme.

Call Now ButtonNAZOVITE NAS