ESM Complex

Kompleksi Forever ESM

Suplement dietik me shafran të Indisë dhe NEM

(NEM – zarf i lëvozhgës së vezës që përmban kolagjen, acid hialuronik, sulfat kondroitin) dhe BioCurc – ekstrakt i rrënjës së shafranit të Indisë)

Call Now ButtonNAZOVITE NAS