Garlic Thyme

Trumzë me hudhër përgjithmonë

Hudhra dhe trumza, dy antioksidantë të fuqishëm, janë mjete të shkëlqyera për ruajtjen e shëndetit të mirë.

Kur hudhra copëtohet ose shtypet, enzimat prodhojnë një substancë efektive antibakteriale.

Studimet kanë treguar se përbërës të tjerë në hudhër ndihmojnë në shndërrimin e yndyrës në energji dhe në mbrojtjen e trupit nga radikalet e lira.

Call Now ButtonNAZOVITE NAS