Lycium Plus

Forever Lycium Plus

Forever Lycium është përdorur në mjekësinë kineze për shekuj me radhë si një bar që përmirëson humorin dhe rrit energjinë, dhe përzierja është përdorur për të tendosur sytë.
Ne e kombinuam atë me flavonoidet e jamballit dhe morëm një suplement dietik antioksidant të pasur me vitamina dhe aminoacide.
Call Now ButtonNAZOVITE NAS