Vitolize Women

Vitolize Gratë

Përzierja natyrale e frutave, bimëve, vitaminave dhe mineraleve të pasura me antioksidantë në këtë produkt është krijuar posaçërisht për nevojat e grave.
Përmban pluhur molle të thatë, lule pasioni (kurorë) dhe manaferrat schisandra.
Secili prej këtyre përbërësve është përdorur me shekuj për të balancuar hormonet femërore, për të mbështetur traktin urinar dhe për të promovuar mirëqenien e përgjithshme.
Call Now ButtonNAZOVITE NAS