HPV virus - Riješite se virusa Hpv-a na prirodan način!

HPV virus – Riješite se HPV virusa na prirodan način!

HPV virus (humani papiloma virus) je virus koji živi na koži i vrlo često uzrokuje infekcije.

Postoji više vrsta infekcija.

Da bi se dokazalo postojanje virusa potrebno je obaviti urološki ili ginekološki pregled, kao i pregled molekularne biologije (akoje potrebno).

Kod muškaraca se za dokazivanje uzima bris mokraćne cijevi, dok se kod žena uzima bris vrata maternice i radi se posebna pretraga koja pokazuje eventualno prisustvo virusa.

Svakako, potrebno je napraviti i PAPA test, koji pokazuje moguće promjene u stanicama te, prema potrebi, kolposkopiju.

Visokorizični se HPV virus pokazao najčešćim uzročnikom karcinoma grlića maternice te je kod 99 % žena s rakom vrata maternice nađen jedan od visokorizičnih tipova humanog papiloma virusa.

Najviše je slučajeva dijagnosticiranih karcinoma u populaciji žena starijih od 45 godina, međutim oko 30% novootkrivenih mlađe su od 45 godina.

Ta vrsta tumora vrlo je rijetka kod osoba mlađih od 20 godina.

Od oko 100 tipova virusa, oko 15 je klasificirano kao visokorizični HPV.

Oko 80% spolno aktivnih odraslih žena bar jednom u životu bit će zaraženo.

Obično je infekcija prolazna i nestaje nakon nekoliko mjeseci do godine dana, bez simptoma ili trajnog oštećenja.

Međutim, trajna infekcija s visokorizičnim, onkogenim tipovima HPV- a može dovesti do razvoja raka vrata maternice.

Cervikalna displazija odnosi se na prisutnost prekanceroznih promjena u stanicama sluznice vrata maternice i same maternice.

Cervikalna displazija najčešće je uzrokovana infekcijom humanim papiloma virusom (HPV), ali i drugi faktori također mogu biti uzročnici.

Dijagnosticira se uzimanjem uzoraka stanica ili tkiva iz maternice.


Bioenergija kod CIN-a i HPV virusa

Bioenergija na sasvim prirodan način podiže imuni sustav organizma te pomaže u borbi s virusima koji napadaju naš organizam.

Broj tretmana bioenergije potrebnih za tretiranje HPV virusa u kombinaciji sa CIN-om različit je te ovisi o razini  CIN-a u trenutku početka tretmana.

Prije početka terapije bioenergijom potrebno je donijeti medicinsku dokumentaciju (papa test) kako bi se utvrdilo početno stanje prije početka primjene bioenergije. 

Za rješavanje problema cervikalne displazije potrebno je s tretmanima početi u točno određenom periodu ciklusa.


Koliko je potrebno tretmana?

Kod CIN 1 i CIN 2 potrebno je približno 20 tretmana bioenergijom.


Kada je najbolje krenuti sa tretmanima?

S tretmanima bioenergijom najbolje je krenuti 2-3 dana prije početka mjesečnice.


Što očekivati?

Po završetku mjesečnice potrebno je napraviti pauzu od 10-ak dana te se poslije toga preporučuje napraviti novi papa-test, čiji bi nalaz trebao biti uredan.


Kod CIN 3 u nekim je slučajevima potrebno napraviti dupli ciklus terapija bioenergijom.

U praksi se pokazalo da se kod nekih slučajeva nakon prvog ciklusa terapija CIN 3 promijeni u CIN 2 ili CIN 1, te je potrebno napraviti još jedan ciklus tretmana da bi nalaz postao uredan i riješio se problem.

Energetskim dizanjem imunog sustava postiže se jači i snažniji imunitet, koji na sasvim prirodan način rješava ovaj problem.

Ukoliko je HPV virus (humani papiloma virus) prisutan na nalazu papa-testa, poslije napravljenog ciklusa terapija nalaz bi trebao biti uredan, što uključuje i nalaz genotipizacije.

Važno je napomenuti da svi korisnici koji se odluče na tretmane bioenergije, ne ukidaju preporučenu medicinsku terapiju već je bioenergija nadopuna konvencionalnoj medicini.


Za više informacija o primjeni bioenergije na CIN i HPV virus, savjetujem da me osobno kontaktirate ovdje ili rezervirate vaš termin na formi u nastavku.

Nakon rezervacije termina, osobno ću vas kontaktirati i sve detalje ću vam pojasniti u telefonskom razgovoru.


VAŽNA NAPOMENA!!

Tretmani bioenergije ne naplaćuju se – sve što klijenti ostave nakon završetka tretmana (urednih nalaza papa testa) isključivo je njihova dobra volja.


Online naručivanje na prvi razgovor ili početak terapije!


Sažetak
HPV virus i utjecaj bioenergije na virus HPV-a
Naslov članka
HPV virus i utjecaj bioenergije na virus HPV-a
Opis
HPV virus liječenje prirodnim putem! Saznajte kako riješiti humani papiloma virus na potpuno prirodan naćin pomoću prirodne medicine.
Autor
Možda će vam se svidjeti