U samom početku, važno je razumjeti važnost putovanja za naš osobni razvoj i unutarnje zadovoljstvo.
Naše rutine, zahtjevi na radnom mjestu, obiteljske obveze i svakodnevni izazovi mogu svijet nakon nekog vremena učiniti vrlo skučenim i monotonim.
Mark Twain je napisao: da bi se u nama izgradio zdrav, otvoren i dobronamjeran stav prema ljudima i stvarima, ne smijemo provesti život u istom malom kutku svijeta.
Putovanje je najbolja protumjera za svladavanje predrasuda i uskogrudnosti.
Smatram da je ovaj citat aktualniji no ikada.
Što više vremena provodite u svojoj rutini, tim će biti teže izvući se iz nje i stvari početi gledati drugačije.
Ali, dobra je vijest, da se ovo može poprilično lako popraviti i promijeniti.

poslovna putovanja

Reno – USA

Vjerujte, kada posjetite ostale dijelove svijeta i budete očevici toga kako drugi jedu, rade, žive, mole i slave, lako ćete se povezati s njima i dobiti sasvim jednu drugu percepciju života.
Jednostavno je nemoguće putovati svijetom, upoznati druge kulture, sretati različite ljude, a da ne proširite svoju sliku svijeta, da vam se ne produbi empatija i da se u to jednostavno ne zaljubite.
Kombinacija tih iskustava, doživljaja putovanja, upoznavanje novih kultura, jela i običaja bit će nešto što će u vašim dušama živjeti dalje i stvorit će vam neizbrisive uspomene.

putovanje indija

Bangalore – Indija

Nesvjesno ćete imati više razumijevanja i empatije i shvatit ćete da ste i vi građani svijeta.
Iz tog razloga putovanja su jedan od glavnih poticaja nama koji smo u svijetu Forevera.
Nezaboravna iskustva koja smo dobili s osvojenih putovanjima u Californiju, Mexico, Nevadu, Stockholm, London, Cancun i desetke drugih nezaboravnih destinacija, učinile su naš život drugačijim.
“Bogatijim” za nešto što je jako teško opisati ovako u članku, ali nešto što vam daje jednu drugačiju vrijednost, samopouzdanje da više nisam “mali čovjek” iz mjesta u blizini Zagreba.


Važan aspekt u odnosu s poslovnim partnerima!

U početku uvijek je pažnja usredotočena na novac i zaradu, ali kako vrijeme prolazi, novac dolazi i stvaraju se neke druge želje, a te želje grade odnose i zapravo to povezuje ljude unutar našeg tima.
Kada je riječ o timskim putovanjima, bez obzira dali oni bili plaćeni od strane kompanije ili organizirani individualno, ljudi se nevjerojatno brzo povezuju, upoznaju i nalaze zajedničke točke interesa.
Stvaraju zajedničke uspomene i grade neraskidive veze koje obogaćuju na privatnom i poslovnom planu.


Poslovno putovanje engleska

London – Engleska

Te ljudske veze pomiču naš Forever posao u jednu “drugu dimenziju”, daju mu vrijednost koju nije moguće dobiti u klasičnom zaposlenju. Iz tog razloga znam često reći da mi kao tim naš Forever posao ne radimo, već ga živimo.
Na samom početku nam je to bilo dosta neobično, ali  jednostavno naviknuli smo se na takav stil života, ono što radimo, radimo sa srce i povezujemo se s ljudima koji žele takav stil života.
Cijelo naše poslovanje bazirali smo na principu da svi uživamo u onome što radimo i da svaki naš novi projekt koji pokrećemo na nivou tima, bude usmjeren u cilju izgradnje boljih odnosa i nezaboravnih uspomena za sve naše poslovne partnere koji su odlučili pridružiti nam se.
Takav način razmišljanja i rada, osigurao je našem timu neprestani rast u kompaniji Forever Living Products i sve nas doveo do vodećih pozicija i rezultata u svijetu mlm industrije.


U koliko ste ikada razmišljali o ulasku u svijet privatnog businessa, ovo vam je moj recept.

Najvažnije je da radiš ono što voliš, ili kreneš raditi ono što ćeš moći zavoljeti.
Nikada nemoj dozvoliti nikome da upravlja s tvojim slobodnim vremenom, nemaš ga neograničeno.
U svojem poslovanju teži okružiti se s iskrenim ljudima, onima s kojima imaš zajedničke interese, jer tada ćeš moći uskladiti privatan život s poslovnim planom. Jedino tako možeš uživati, a ujedno i raditi.
Putuj, posjeti sva lijepa mjesta koja ti padnu na pamet. To je jedino ono što će ti jednog dana ostati u sjećanju i dati će jednu posebnu vrijednost onome što radiš.

Nikada nemoj dozvoliti da te posao odvaja od obitelji, ne dozvoli sebi da zbog novca izgubiš ono najvažnije. Spoji posao i obitelj, tvoja putovanja za tebe neka budu posao, a za tvoju obitelj izlet i zadovoljstvo.
One priče da posao, brak i obitelj ne idu zajedno nisu istinite, to vam mogu potvrditi iz osobnog iskustva. Stvar je samo kako si vi to posložite i koji su vam prioriteti.

Ovo sve zadovoljiti nije jednostavno, ali ako tome težite, vjerujete mi, izvedivo je!

Mi smo svoju obitelj, zadovoljstvo i  poslovni plan posložili po ovim načelima.

Sa sigurnošću Vam mogu reći da je to moguće.
Na vama je da posložite svoj i da u ovom svijetu bezbroja mogućnosti odaberete onaj koji vama najviše odgovara i onaj koji vas ispunjava, jer jedino tada ćete biti zadovoljni sa i potpuno ispunjeni.

Putujete, provodite se i uživajte u svakom danu, jer ne znamo postoji li sutra!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK