Rak grlića maternice, kako sam ga pobijedila?

Članak iz časopisa Alter (broj 63) – Kako sam pobijedila rak grlića maternice
Rak grlića maternice!
Rak grlića maternice – Poslušala je savjet, a ovdje opisuje kako se nakon nekoliko tretmana u njenoj svijesti dignula zavjesa te je riješila karcinom grlića maternice unatoč neuspješnom pokušaju kemoterapija.
“Moja je bolest počela naglo i neočekivano prije dvije i pol godine. Imala sam neke gljivice, ali liječnici su rekli da to nije ništa opasno.
Zbog nekog svog iznenadnog unutarnjeg poriva ipak sam nakon nekoliko mjeseci otišla na kontrolni pregled gdje su mi izravno, mogla bih reći čak i grubo, rekli da imam karcinom drugog stupnja na grliću maternice.
Kada od drugih slušate o takvim problemima, nikada ne možete shvatiti kako se čovjek osjeća u tom trenutku, kada mu liječnik priopći najtežu dijagnozu.
Ne krivim liječnike, vjerojatno je takav način uobičajen, ali čovjek se užasno osjeća, a mnoge takvo saznanje potpuno psihički shrvana.
Prošla sam potpunu medicinsku terapiju, bila sam na zračenju i kemoterapiji, ali nakon godinu dana pokazalo se da mi medicina nije potpuno pomogla, jer su se pojavile metastaze na kostima u zdjelici!


Opet zračenje… – rak grlića maternice

Opet sam prošla čitav postupak liječenja, s kemoterapijom i zračenjem i, zbunjena, s neizvjesnošću čekala rezultate.
Ne bih htjela ljudima koji nisu sve to proživjeli objašnjavati kako je psihički teško za vrijeme terapije zloćudne bolesti, no moram reći da se u to vrijeme u meni probudio nekakav prkos.
Imala sam osjećaj da su me otpisali prije vremena i nisam htjela na to pristati.
Srećom, imala sam dobru prijateljicu koja je na nekakav pametan način shvatila u kakvom se stanju nalazim pa mi je predložila da pokušam i s bioenergijom.
U ovakvoj fazi moje bolesti isprobala sam razne terapije ljekovitim biljem i prirodnim preparatima pa sam odlučila otići i kod Stjepana Beloše, za kojega je prijateljica na nekakav čudesan način naslutila da mi može pomoći.
Nakon nekoliko tretmana odjednom sam osjetila kao da se u mojoj svijesti podigla nekakva zavjesa i da naprosto mnoge stvari oko sebe vidim mnogo bolje, kao da sam progledala.
Osim toga, bilo mi je fizički i psihički mnogo lakše.
Teško je to objasniti, ali na terapiji sam osjetila kako iz mene doslovce izlazi “miris smrti”.
To je nekakav poseban osjećaj na koji možete naići u čekaonicama gdje se okupljaju bolesnici sa zloćudnim bolestima.
Kako mi je tih dana već bilo bolje, na jednoj terapiji začuđeno sam rekla Stjepanu kako odjednom opet osjećam taj miris kemoterapija.
I doista, kada sam izašla iz njegove ordinacije, u čekaonici sam ugledala jedno bolno, izmučeno lice bez kose i odjednom sam shvatila zbog čega sam opet osjetila taj miris .
Na terapije sam kod Beloše išla mjesec dana, a i danas odlazim povremeno.
Osjećam veliku zahvalnost prema njemu i prema prijateljici koja je dobro procijenila trenutak u kojem se više nisam mogla sama boriti sa zloćudnom bolešću.
Ljudima koji nešto slično nisu proživjeli, teško je objasniti kako se danas osjećam, mogu samo reći da sam psihički i fizički potpuno druga osoba.
U međuvremenu sam zbog medicinske terapije imala velikih problema i s bubrezima, pa su liječnici pomišljali na neke teže zahvate.
Ali nakon terapije kod Beloše otišla sam ponovno na pregled kod liječnika koji mi je iznenađeno rekao da je moj bubreg u redu.
Nakon svega što sam prošla, terapiju bioenergijom nazvala bih kemoterapijom duše.
To je bila, i još uvijek jest, neka vrsta emotivne rehabilitacije koja mi pomaže da prebrodim sve posljedice kemoterapije i zračenja.
Meni je danas dobro, pa svima savjetujem da u sličnim situacijama pomno odaberu iscjelitelja.”
Članak iz časopisa Alter (broj 63) – Kako sam pobijedila rak grlića maternice
Za više informacija o bioenergiji i utjecaju na maligne bolesti, kontaktirajte me ili pošaljite vaš upit ovdje…

Svidio vam se članak: rak grlića maternice?

Podijelite ga s prijateljima!

Možda će vam se svidjeti