Kvantna medicina – dijagnostika

Kvantna medicina i dijagnostika!

Kvantna medicina i dijagnostika omogućile su nam da preduhitrimo određene procese u našem organizmu još dok su u nastajanju. Kvantna dijagnostika služi tome da nam skrene pozornost na neispravan rad određenog organa ili dijela našeg tijela te tako spriječimo nastajanje ozbiljnijih problema i poteškoća, koje su tek u nastanku. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji baziranoj na osnovama kvantne medicine, koristeći magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela. Moguće je ukazati na neke bolesti ili poteškoće puno ranije nego što se uopće manifestiraju. Rezervirajte Vaš termin za besplatnu kvantnu dijagnostiku u Zagrebu!

MAGNETNO-KVANTNO-REZONANTNA ANALIZA S 38 PARAMETARA

To je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini, koja koristi magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetskih impulsa tijela. Ovaj tip dijagnostike nastao je još u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskih programa i avijacije, a primjenjivao se pri kontroli zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih olimpijskih sportaša te ljudi sa specijaliziranim zanimanjima. Pokazavši vrhunske rezultate, ova se tehnologija počela primjenjivati na širem području te je danas dostupna svima koji vode računa o svome zdravlju. Dobiveni nalazi prikazuju kompletnu sliku stanja vašeg organizma. Ovaj tip dijagnostike otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se ona manifestiraju u fizičkom obliku. Kvantna medicina – dijagnostika, analizira: Kardiovaskularni i cerebrovaskularni sustav Gastrointestinalnu funkciju Funkciju jetre, debelog crijeva, žuči, gušterače, bubrega, pluća, mozga i živaca Bolesti kostiju, mineralnu gustoću kostiju, reumatoidne bolesti kostiju, indeks rasta kostiju Šećer u krvi, mikroelemente, vitamine, aminokiseline, koenzime, ljudski toksin, teške metale, osnovne fizičke kvalitete, alergije, pretilost, kožu, oči, kolagen, meridijane, puls srca i mozga, masnoću u krvi Endokrini sustav Imunološki sustav Prostatu, muške spolne funkcije, spermu i sjeme, ginekologiju, grudi, menstrualni ciklus Sveobuhvatan izvještaj. Rezervirajte Vaš termin za besplatnu kvantnu dijagnostiku u Zagrebu!

Na kojem principu radi kvantna medicina?

Ljudsko tijelo sastoji se od velikog broja stanica koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regeneriraju kroz vlastito dijeljenje. U tijelu odrasle osobe u minuti se podijeli 25 milijuna stanica, dok se regenerira 100 milijuna krvnih stanica. Za vrijeme procesa staničnog dijeljenja i rasta, atomska jezgra pod naponom stvara baznu osnovu naših stanica a superbrzi elektroni izvan jezgri u neprestanim su promjenama, zbog čega dolazi do konstantnog emitiranja elektromagnetskih valova. Ti valovi koje naše tijelo emitira pokazatelj su stanja našeg organizma i razlikuju se ovisno o tom istom stanju (zdravo, manje zdravo, bolesno stanje, itd.). Ako imamo način da pročitamo te elektromagnetske valove, onda imamo i način pročitati kakvo je stanje našeg organizma. Kvantna medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promjena frekvencije tih izvan jezgrenih staničnih elektrona, promjene njihovih orbita koje pak uzrokuju promjene na nivou atoma, zatim u malim i većim biomolekulama, te na kraju i promjenama u samim stanicama, kao i organu koji one čine. Ukratko, ako se promijeni frekvencija elektrona, promijenit će se i elektromagnetski val koji stiže do atoma koji se pregledava. Te promjene do kojih dolazi zbog bolesti i fizičkih promjena u nutritivnoj sferi obično su slabe i variraju od nano do mikrogausa. U principu, energija i frekvencija prolaze kroz pojačivač i stižu do računala koje ih procesuira, uspoređujući dobivene rezultate s onima koji spadaju u rezultate normalnih kvantnih vrijednosti. Rezervirajte Vaš termin za besplatnu kvantnu dijagnostiku u Zagrebu!

NOVOST!!!!!

Od sada kvantnu dijagnostiku možete učiniti kod nas u ordinaciji u Velikoj Mlaki! VAŽNA NAPOMENA: Kvantnu dijagnostiku ne naplaćujemo. Vaš pregled možete učiniti potpuno besplatno uz unaprijed rezervirani termin. Ako se želite naručiti na  BESPLATAN pregled za kvantnu dijagnostiku, koristite obrazac u nastavku na način da odaberete “kvantna dijagnostika” i slobodan termin koj vam odgovara. Nakon što odaberete termin, na vašu e-mail adresu stići će vam potvrda i osobno ću vas kontaktirati kako bismo potvrdili dogovoreno vrijeme.
Sažetak
Kvantna medicina - Dijagnostika - Besplatna Kvantna Diagnostika!
Naslov članka
Kvantna medicina - Dijagnostika - Besplatna Kvantna Diagnostika!
Opis
Kvantna medicina i diagnostika! Napravite vašu kvantnu diagnostiku tijela potpuno besplatno! Naručite se i preduhitrite bolesti koje su u nastanku!
Autor
Možda će vam se svidjeti