Liječenje karcinoma – PRIMJER IZ PRAKSE

Iskustvo korisnika objavljno u časopisu Alter: Bioenergija iskustva i liječenje karcinoma

Unatoč liječničkim predviđanjima bolest se zaustavila, bolovi su nestali i gospođa se danas dobro osjeća.

Za uspjeh je zaslužan gospodin Stjepan Beloša iz Velike Mlake. Sve se dogodilo tako iznenada, jako brzo i tako teško prihvatljivo. Majka mi se razboljela, dijagnosticiran joj je karcinom dojke (PubMed).

To je bila činjenica koju ja nisam mogla nikako prihvatiti, znala sam što to znači.
Na prvom pregledu u bolnici doktor nam je rekao da je karcinom daleko napredovao te da se ne može operirati.

Jedina nada bile su nam kemoterapije koje su obećavale jako puno. Nakon kratkog razdoblja pretraga, krenuli smo na kemoterapije.

Propisano joj je bilo šest terapija.

Sve se činilo dobro, liječenje smo počeli brzo nakon otkrivanja karcinoma. Terapije je jako teško podnosila, ali zajedno smo svi to nekako izdržali te je došla i ona zadnja terapija kada je sve trebalo biti gotovo, a moja majka zdrava.

Tri tjedna nakon zadnje terapije trebali smo doći u bolnicu da se napravi pregled koji je trebao potvrditi naša pozitivna očekivanja. Došli smo u bolnicu napravili sve pretrage te čekali da nas primi doktor koji je to mamino liječenje i propisao.

Neizvjesnosti nije bilo kraja, sekunde su nam bile kao sati. Došao je i naš red, ušli smo u kabinet, te je doktor pogledao nalaze začuđeno ih je gledao, te je rekao da nije sve prošlo kako smo očekivali, te da se na slikama kralježnice vide tamne mrlje što nije bio dobar znak, morali smo napraviti dodatne preglede da se vidi o čemu se točno radi.

Daljnjim pregledima ustanovljeno je da se karcinom proširio na kosti te da brzo napreduje.

Doktor nam je rekao da je bolest teška i da se ne sluti na dobro.

Mama je bila otpuštena doma sa terapijom tableta koje je morala piti svaki dan. Za tri mjeseca morala se javiti na ponovni pregled da se vidi kako napreduje njezino liječenje karcinoma.

Kako su dani prolazili bolovi u kralježnici su bili sve jači i jači, a lijekovi i flasteri koje je dobila protiv bolova imali su sve manji učinak.

Polako smo se počeli miriti sa činjenicom o kakvoj se bolesti radi. Rodbina, susjedi i prijatelji koji su joj svakodnevno dolazili u posjete davali su nam razne savjete. Bilo je tu savjeta što treba piti, što treba jesti, pa čak do toga kako treba spavati.

Među svim tim savjetima bio je i jedan koji nas je jako zainteresirao, a radilo se o liječenje karcinoma prirodnim putem i susjedovom kumu koji je imao istih problema i o iscjelitelju iz Velike Mlake koji ga je vratio u život.

Do tada nismo imali nikakvih iskustva s bioenergijom, a postojao je i problem što smo u maminom liječenju do sada potrošili sve ušteđevine novca te nismo imali više sredstava za isprobati još i takav način liječenja.

Na to nam je susjed rekao da je plaćanje naš dar iscjelitelju te da cijena tretmana nije određena i da nas to ne treba zabrinjavati.

To nam je bilo još jedino rješenje, te smo ga zamolili da nam da broj telefona iscjelitelja kojeg smo odmah nazvali.

Javio nam se gosp. Stjepan Beloša, ispričali smo mu o čemu se radi te nam je on rekao, ako je hitno možemo odmah doći, ali da ćemo morati pričekati u redu.

Nedugo nakon razgovora sa gosp. Stjepanom došli smo, gužva je bila relativno velika bez obzira što je već prošlo 20 h. Među ljudima koji su čekali vladala je pozitivna energija koja se ne može riječima opisati.

Došao je i na nas red.

Kada je pogledao mamu odmah nam je rekao da se radi o vrlo teškoj bolesti i da smo došli u zadnji tren, rekao je da nam neće ništa puno pričati i obećavati već da se u njegov rad moramo sami uvjeriti.

Zamolio nas je da stavimo mamu na krevet kako bi nam napravio tretman. Tijekom tretmana tretirao je dijelove na kojima su bili bolovi.

Kada je tretman završio pitao je mamu da li ju još negdje boli?

Ona je začuđeno rekla ne i u tom trenutku u nama se pojavio neopisiv osjećaj, nismo se mogli suzdržati, te su nam suze krenule.
Nakon toga smo sjeli, te nam je iscjelitelj objasnio da su se bolovi maknuli, ali da će se kroz neko vrijeme vratiti te da je za iscjeljenje potrebno više tretmana. Dolazili smo kako nam je on rekao da bi bilo najbolje, te se je stanje iz tretmana u tretman poboljšavalo.

Kada smo došli u bolnicu na kontrolu, te napravili sve nalaze koje nam je mamin liječnik rekao, on nije mogao vjerovati.

Sve se je zaustavilo, te se još i “začahurilo”.

Liječnik nam je rekao da samo nastavimo raditi to što smo radili do sada makar nije znao našu priču.

Sada je već godinu dana iza nas te kod gospodina Stjepana dolazimo jednom mjesečno preventivno na terapiju.

Mama je bez bolova, stanje je stabilno, te se normalno kreće i obavlja svoje životne potrebe.

Tema: Bioenergija iskustva i liječenje karcinoma – Objavljeno u časopisu Alter!

Za više detalja i informacija na temu iskustva bioenergijom i njezin utjecaj na određene vrsta tumora slobodno me kontaktirajte.

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK