Masna jetra i najbolja dijeta za masnu jetru!

Kada ljudi čuju riječ “dijeta” misle da će njihova hrana morati biti bez okusa i da se sastoji samo od povrća. Prva pomisao je da više nikada neće moći uživati u omiljenim poslasticama i hrani.

Bit ćete sretni kada saznate da dijeta za masnu jetru ne znači lošu hranu. Samo ćete morati naučiti birati zdravije alternative i kuhati ih na zdravije načine. Radite to stalno i neka vam to postane navika. Iznenadit ćete se koliko bogat i zdrav život može postati zanimljiv i kako vam može promijeniti život.

Nemojte misliti da su sve dijete teške i da u njima nije moguće uživati. Ako vam je masna jetra, uz manje promjene u načinu prehrane i pojačani unos zdravih masnoća možete riješiti vaš problem u vrlo kratkom vremenskom periodu.

U trenutku kada se odlučite skinuti masnoću s vaše jetre, a ujedno i nakupljeni plak masnoće u krvnim žilama uzrokovan povišenim lipidima ili trigliceridima, bit će potrebno napraviti manje izmjene u vašim prehrambenim navikama.

Potrebno je smanjiti obroke poput pržene piletine i pečene svinjetine, te govedine.  Na internetu se može pronaći mnoštvo sjajnih recepata za ukusne salate. Ovi recepti su vrlo ukusni, a nakon što isprobate neke od ovih novih recepata vidjet ćete da zdrava prehrana ne mora biti dosadan i bezukusna.

Za riješavanje masne jetre, važno je pridržavati se plana prehrane bez “teške” hrane i pokušati jesti što raznovrsniju hranu, bogatu povrčem, čak i ako vam je na početku vrlo teško promijeniti navike.

S vremenom ćete shvatiti da je sve lakše držati se plana i da vam to neće predstavljati veliki izazov.

Ne samo da se zdravije hranite, već ćete poboljšati ukupnu kvalitetu života, općenito ćete biti puno boljeg zdravlja i napokon ćete početi gubiti višak kilograma kada jedete.

Vaš novi plan prehrane treba ograničiti unos slatkiša i morate izbaciti jednostavne ugljikohidrate iz svoje prehrane. Oni se nalaze uglavnom u slatkoj hrani. U koliko ste ovisnik o slatkom (čokoladi i sličnim delicijama), postoji zdrava alternativa! Sušeno voće može biti super zamjena za slatkiše i čokolade koje su vas dovele do vaše masne jetre.

Zdrava prehrana važna je za regulaciju tjelesne težine, a s vremenom ćete shvatiti koliko je korisna i za vaše zdravlje. Ako želite izbjeći ostale komplikacije s jetrom, morate postati malo discipliniraniji. Ne smijemo zaboraviti da je prehrana ključ našeg zdravlja.

Dodaci prehrani koji pomažu direktnom skidanju masnoće jetre su zdrave omega masne kiseline! (PubMed istraživanje)

Za postizanje bržih i provjerenih rezultata, savjetujem primjenu Forever Arctic sea omege, jer nisu sve omega masne kiseline jednako učinkovite.

U video prilogu u nastavku možete vidjeti učinak Forever Arctic Sea Omege.


Naručite Arctic Sea direktno iz Veleprodaje Forever Living Products-a

Primjenite ove savjete, očistite vaše krvne žile i neka masna jetra više nije vaš problem!

Više o Arctic Sea Omegi možete pročitati u našem članku.

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK