Oštećeni i neprohodni jajovodi

Neprohodni jajovodi ; Svaki mjesec, kada se događa ovulacija, jedna se jajna stanica oslobađa iz jajnika u jajovod, gdje bi se trebala dogoditi oplodnja ako je postojao nezaštićeni spolni odnos.
Bez obzira dogodi li se oplodnja ili ne, takva jajna stanica putuje jajovodom do maternice.
Kod nekih žena postoji mogućnost da je samo jedan jajovod začepljen, pa može doći do oplodnje proizvedene jajne stanice.
Također, postoji mogućnost da jajovod nije blokiran u potpunosti nego samo djelomično, što može izazvati vanmaterničnu trudnoću, koja opet može izazvati ne samo mnoge komplikacije prilikom prekidanja takve trudnoće, nego i komplikacije s ponovnim začećem.
Oštećenje stijenke jajovoda ili potpuno neprohodni jajovodi  onemogućuju na mehanički način ostvarenje kontakta između muške i ženske spolne stanice.
Najčešće je posljedica upale uzrokovane spolno prenosivim mikroorganizmima (klamidija, gonokok, mikoplazme), ali može nastati i kao posljedica nekih drugih bolesti – primjerice tuberkuloze, gnojne upale slijepog crijeva ili endometrioze (pročitajte više informacija o neplodnosti i sterilitetu te najčešćim problemima).


Neprohodni jajovodi i česti uzročnici začepljenja jajovoda

1. Infekcija maternice koju je uzrokovao spontani  pobačaj
2. Puknuće slijepog crijeva
3. Operacija abdomena
4. Vanmaternična  trudnoća
5. Endometrioza
6. Dugogodišnje uzimanje kontracepcijskih pilula.


Mehaničko oštećenje jajovoda:

Mehanička oštećenja jajovoda koja nastaju uslijed njihove upale obuhvaćaju cijeli  spektar različitih mogućnosti oštećenja.
Jajovodi mogu biti oštećeni cijelom dužinom, ili samo na početku ili kraju, ili mogu biti  oštećene fine trepetljike (fimbrije) koje prihvaćaju jajnu stanicu .
To je jedan od čestih problema sa pojavom neredovite ovolacije.
Primjenom bioenergije postiže se energetska ravnoteža u tijelu, te se na taj način naše tijelo počinje oporavljati i samostalno regenerirati oštećene dijelove.
Važno je napomenuti da tretmani bioenergije nisu zamjena za klasičnu medicinsku terapiju, već su nadopuna i kao takvi pomažu u bržem i jednostavnijem riješavanju problema sa našim organizmom.


Neprohodni jajovodi i primjena bioenergije:

Postoji mnogo djelotvornih i neagresivnih prirodnih načina koji vam mogu pomoći u borbi sa neprohodnim jajovodima, na vama je da odaberete na koj naćin ćete nadopuniti ono što ste do sada pokušavali.
U više od tri generacije primjene bioenergije postignuti su izrazito veliki rezultati na ovom području.
Važno je znati da je svaki slučaj zaseban, te da puno stvari utječe na krajnji rezultat.
U koliko vas zanima ovakav oblik pomoći, savjetujem Vam da me osobno kontaktirate jer potrebne su mi detaljnije informacije o vašem trenutnom stanju i tome što ste do sada poduzimali.
Nakon našeg razgovora, moći ću vam dati više informacija o tome što i kako se može postići našom tehnikom primjene bioenergije u vašem slučaju.

Riješenje za sve probleme postoji u prirodi a na nama je samo da li čemo ga prepoznati i na ispravan način upotrijebiti.

VAŽNA NAPOMENA!
U našoj obitelji smatramo da je ovaj dar, dar od Boga te se tretmani bioenergije se ne naplačuju!
Sve što klijenti ostave isključivo je njihova dobra volja!
Za više informacija i pitanja, slobodno me kontaktirajte ili se naručite na prvi razgovor (tretman) putem online prijave u nastavku!
Vjerujem da ćete pronaći riješenje za vaš problem!


Online naručivanje na prvi razgovor ili početak tretmana!


ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK