Probadanje u srcu ; Bol se javlja  na lijevoj strani prsa.

Izlazi iz srca i širi se na okolne dijelove tijela.

Probadanje u srcu očituje se u obliku srčanog grča koji zahvaća osobito lijevu ruku, a često se manifestira i kao bol u predjelu gornjeg dijela kralježnice.

Bolovi su često jaki i bolesnika dovode do očaja, a lijekovi  protiv bolova često ne pomažu u otklanjanju boli u prsima.

Disanje je otežano, što kod osoba uzrokuje strah od gušenja.
Organi za disanje rade slobodno, ali probadanje u srcu spriječava disanje.

U većini slučajeva ta je bol izazvana stresom, a njeno je trajanje vrlo različito.
Jedan od vrlo čestih uzročnika probadanja u srcu je stres (depresija).

Potrebno je potražiti liječničku pomoć, te napraviti odgovarajuće medicinske preglede, da se ustanovi ispravnost rada srca, te isključe mogućnosti komplikacija koronarnih bolesti, suženje arterije koja hrani srce ili neke druge promjene vezane uz samo srce.

Ako je riječ o stresu, koji u većini slučajeva izaziva probadanje u srcu, bioenergijom se može uspostaviti ravnoteža živčanog sustava, što dovodi do otklanjanja bolova u predjelu prsa i kralježnice.

U većini slučajeva nismo svjesni da su bolovi u kralježnici povezani s probadanjima u prsima.
Česti je uzročnik probadanja u srcu grč srčanog mišića zbog prevelike količine stresa, što se može smanjiti uz pomoć bioenergije.

Ako je stres uzročnik probadanja u srcu, u početku je potrebno napraviti pet osnovnih tretmana privikavanja organizma na bioenergiju, gdje se postepeno pojačava intenzitet svakog tretmana.

Promjene se mogu očekivati poslije tri do pet tretmana.

Ako je probadanje u srcu uzrokovano stresom, potrebno je 15-20 tretmana da se poteškoća otkloni.

Bioenergija je prirodan način pomoći organizmu, nije zamijena za klasičnu medicinsku terapiju i kao takva ne smatra se lijekom.

Svidio vam se članak, podijelite ga sa prijateljima!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK