Rak – karcinom: kako se dobivaju (navike koje pogoduju razvijanju raka)

Rak – Glavno je obilježje tumorskih stanica neprestana i nekontrolirana proliferacija stanica.
Neke navike, koje su godinama prisutne svakodnevno u našem životu, pogoduju razvoju stanica raka a da toga nismo ni svjesni.
Svi u sebi posjedujemo neku vrstu karcinoma, samo se on kod nekih razvije, a kod nekih ostane u početnoj fazi nerazvijen te ga ne primjećujemo.
Nažalost, u današnje je vrijeme jako teško ne unositi kancerogene u organizam, a oni su glavni uzročnik razvoja tumora.
Tvari koje izazivaju buđenje raka nazivaju se KANCEROGENI.
Zračenje, različite kemijske tvari, virusi i nezdrava prehrana kancerogeni su koji izazivaju oštećenja DNA i mutacije koje kasnije dovode do razvijanja raka (inicirajući agensi).
Pušenje: Karcinom pluća najveći je ubojica u svijetu jer uzrokuje 20% smrti u ukupnoj smrtnosti od karcinoma svih organa.
Pušenje je odgovorno za 90% svih karcinoma pluća.
Prema zadnjoj studiji, objavljenoj u časopisu «The Journal of the American Medical Association», pušenje je povezano s povišenjem rizika za 18% od razvoja kolorektalnog karcinoma.[spacer color=”4751DE” icon=”Select a Icon” style=”1″]

Šećer

Ova je namirnica jedno od glavnih goriva koje je potrebno za karcinoma i njegov nesmetan rast.
Čovjek u prosjeku potroši oko 70 kg šećera godišnje.
Možemo se pitati: pa gdje je taj šećer, kako mogu pojesti 70 kg šećera godišnje?
Ali, koliko kockica šećera stavite u šalicu kave?
Dvije-tri?
Koliko kockica šećera ima u jednoj bočici  Coca-Cole?
Dvanaest!
Prema tome, Coca-Cola je piće pomoću kojega ulijete u sebe goleme količine šećera, a da to i ne primijetite.
Poslije Coca-Cole i dalje smo gladni, pa ćemo pojesti desert – i tako redom.
Naprosto smo izumili načine da ulijemo u ljude goleme količine šećera koji povoljno utječe na rast kancerogenih stanica.[spacer color=”4751DE” icon=”Select a Icon” style=”1″]

Vino

Učestalo ispijanje vina koja sadrže ione metala (jeftinija industrijska vina) utječu na povećanje oksidativnih promjena u organizmu.
Pogoduju razvoju raka – izjavio je profesor Declan Naughton s londonskog sveučilišta Kingston, koje je provelo istraživanje, uputivši apel vinarima da u proces proizvodnje uključe postupak kojim se izdvajaju opasni metali.[spacer color=”4751DE” icon=”Select a Icon” style=”1″]

Antibiotici

Uzimanje antibiotika više od deset puta tijekom zrele životne dobi znanstvenici povezuju s povećanom mogućnošću razvoja Non-Hodgkinovog limfoma, karcinoma  koji pogađa limfni sistem.
Više o namjernicama koje unosimo svakodnevno u organizam a pospješuju razvijanje karcinoma pogledaje u članku kancerogene namjernice.
Više detalja o tome kako bioenergija utječe na karcinom možete me kontaktirati ili pogledati u jednom od članaka kako sam pobijedila karcinom.
Za više informacija i naručivanje ispunite vaše podatke u nastavku!

Svidio vam se članak: rak karcinom kako se dobija?

Podijelite ga s prijateljima!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK