limun i soda bikarbona Soda bikarbona!

Moderne metode liječenja ne garantiraju izlječenje, unatoč brojnim fondacijama i agencijama koje desetljećima pokušavaju naći siguran lijek za kancerogena oboljenja.

Neki, pak, alternativni načini oboljenja zabranjivani su, zataškani i proglašeni ilegalnim i štetnim.

Talijanski liječnik koji je otkrio kako jeftina i dostupna soda bikarbona liječi čak i rak, prognan je iz medicinske znanosti kao šarlatan i heretik, protiv njega je stvorena medijska kampanja, no on i dalje ne odustaje od svoje metode, kojom je izliječio stotine pacijenata.

Po mnogim “alternativcima” daleko najuspješniji lijek protiv raka jest soda bikarbona (NaHCO3).

Još kao stari narodni lijek protiv mnogih upala i gljivica, soda se bikarbona koristi tri dana zaredom: ujutro i navečer pije se po jedna čaša čiste vode u kojoj je razmućeno pola čajne žličice sode bikarbone.

Doktor onkologije Tullio Simoncini, liječnik iz Rima u Italiji, otkrio je kako jeftina i dostupna netoksična soda bikarbona liječi čak i rak i tumore.

Međutim, doktor Simoncini nije jedini zagovornik ove metode liječenja.

Naime, dr. Mark Pagel, istraživač sa Sveučilišta u Arizoni također smatra da je soda bikarbona lijek protiv raka.

U prethodnim smo člancima pisali o tome kako je kiselost organizma glavni uzročnih svih bolesti, pa tako i raka.

Kiselost korodira naša tkiva, izjeda 96.000 kilometara naših vena i arterija.

Ako nije obuzdana, naposljetku prekida sve stanične aktivnosti i funkcije, od kucanja srca do samog razmišljanja.

Kao što smo spomenuli, kiseline se mogu pohranjivati u masnoćama.

Kolesterol i kristalizirana urička kiselina su kiseline u čvrstom obliku odbačene u tijelu za ‘kasnije’ uklanjanje – to ‘kasnije’ nikad ne dođe na red.

Kiselost također zgušnjava krv.

Krv teško cirkulira oko masnih kiselina.

Kapilare se zakrče i odumiru.

Koža bez životno potrebne zdrave krvi gubi elastičnost i počinje se mreškati.

Bez obzira na zatezanje lica ili liposukciju, kiselost ostaje i nastavlja napredovati.

Bez osnovnog plana za uravnoteženje kiselosti/alkalnosti, svaki dio vašeg tijela sve teže radi na održavanju zdravlja – jer svaki sistem, svi organi, pluća, pa čak i koža, sudjeluju u održavanju ispravnog pH krvi.

Dr. Robert J. Gillies i njegove kolege pokazali su da predobrada miševa s natrij bikarbonatom rezultira alkalizacijom u područja oko tumora.

Isti su istraživači izvijestili da soda bikarbona povećava pH tumora i sprečava spontane metastaze kod miševa s rakom dojke.

Također se smanjuje stopa zahvaćenosti limfnih čvorova.

Kad se uzima oralno s vodom, posebno vodom koja ima visoki sadržaj magnezija, i kada se koristi u ljekovitim kupkama transdermalno, natrijev bikarbonat postaje prva linija zaštite od  raka, bolesti bubrega, dijabetesa, pa čak i gripe i prehlade.

I najvažnije, to je također moćan odbojnik protiv zračenja, tako da svatko treba imati koristi od njegove upotrebe.

Podsjetimo se.

Ravnoteža pH u krvi jedno je od najvažnijih biokemijskih stanja u ljudskom organizmu, a pH je stupanj koncentracije vodikovih iona u tvari ili otopini od 0 do 14.

Više vrijednosti (iznad 7) pokazuju da je tvar alkalna odnosno lužnata i više upija vodikove ione, a niže vrijednosti ukazuju na kiselost organizma zbog čega dolazi do manje apsorpcije vodikovih iona te takvo stanje potiče rast stanica raka.

Profesor Mark Marty Pagel dobio je dva milijuna dolara potpore od Nacionalnog instituta za zdravlje kako bi nastavio proučavati učinkovitost terapije sodom bikarbonom u liječenju raka dojke.

Cilj je novog istraživanja poboljšanje metode magnetske rezonancije u mjerenju pH tumora otkrivenih kod pacijenata.

Tumori proizvode mliječnu kiselinu koja je otpadni produkt gljivica i plijesni, a ta kiselina uništava okolno tkivo odnosno metastazira na druge organe u tijelu i postaje otporna na uobičajenu kemoterapiju.

Mjerenjem kiseline tumora, liječnici će moći pratiti učinak terapije sodom bikarbonom na zdravom i tumorom zahvaćenom tkivu, jer dokazano smanjuje širenje metastaza raka dojke na pluća, mozak i kosti.

Također, pretjerano uzimanje sode bikarbone može oštetiti zdrave organe, stoga svaki pacijent treba primati individualnu terapiju.

Dakle, pokušajte jesti alkalnu hranu, a ako jedete kiselu hranu,  soda bikarbona i limun (sok od limuna) dva su dobra načina za uravnoteženje pH tijela i smanjuju vaše šanse za dobivanje bolesti.

Također se ova metoda koristi za otklanjanje pesticida iz voće i povrća.

Također, pokušajte izbjeći prerađeni šećer i alkohol, kako bi ispravili svoju pH.

No, postoje dvije vrste sode bikarbone, za kućnu upotrebu i medicinske svrhe.

Obična soda koju koristimo u kućanstvu i kupujemo u trgovinama najčešće sadrži aluminij koji je štetan po zdravlje, stoga se za medicinske svrhe isključivo koristi soda bikarbona bez aluminija.


Terapija: Soda bikarbona i limun

Terapija sodom bikarbonom (prema dr. Simoncini)

Dr. Simoncini, talijanski onkolog, preporučuje korištenje sode bikarbone bez dodataka aluminija ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu liječenja raka.

Kako djeluje terapija: soda bikarbona drastično povećava lužnatost krvi, što uništava candidu (koja prema teoriji dr. Simonicini uzrokuje rak).


Postupak liječenja

Kod karcinoma želuca, crijeva, rektuma i usne šupljine: uzimati jednu čajnu žlicu sode bikarbone ujutro i jednu navečer s čašom vode tijekom jednog mjeseca.


Napomena

Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 tjedna!

Ipak, u većini slučajeva, terapija dr. Simoncini zahtijeva liječničku pomoć u obliku injekcija ili intravenske terapije.

Terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom prema dr.Jimu Kelmunu

Dr. Jim Kelmun liječnik je konvencionalne medicine.

Međutim, imao je svoj poseban recept za liječenje koji je dijelio ljudima oboljelim od raka  puštenim kući na umiranje.

Začudo, većina je njih ozdravila i živjeli su još dugi niz godina.

“Drugi su mi liječnici rekli da mi je preostalo manje od 6 mjeseci života.

Ali doktor Jim mi je dao ovaj recept i za par mjeseci rak je nestao, što je bilo potvrđeno snimanjem.” – Farmer Ian Roadhouse

Sama ideja o miješanju sode bikarbone s javorovim sirupom može se činiti smiješnom i paradoksalnom, budući da se stanice raka  hrane šećerom.

Međutim, u ovom slučaju, šećer djeluje na drukčiji način.

Stanice raka ne uspijevaju iskoristiti šećer za rast, jer ih soda bikarbona odmah ubije.

U ovom slučaju javorov sirup djeluje na takav način da povećava razinu šećera u krvi da bi ubrizgao sodu direktno u stanice.

Pretpostavlja se da terapija sa sodom bikarbonom i javorovim sirupom djeluje poput kemoterapije, ubijajući stanice raka, ali bez ikakve štete za organizam.

Prema svjedočanstvima brojnih izliječenih, ova je terapija jednostavna, efikasna i može se kombinirati s drugim prirodnim načinima liječenja raka.


Postupak:

  • promiješati jedan dio sode bikarbone s tri dijela javorovog sirupa
  • zagrijavati i miješati na vrlo laganoj vatri 10 minuta
  • uzimati 3 čajne žlice dnevno tijekom 1-2 mjeseca
  • tijekom ove terapije izbjegavati meso, šećer i bijelo brašno.

Ukratko za kraj

Soda bikarbona (bez aluminija) siguran je, efikasan i jeftin način liječenja raka.

Soda drastično povećava lužnatost organizma, što dostavlja u stanice raka više kisika nego što one mogu podnijeti.

Činjenica je, da stanice raka ne mogu preživjeti u uvjetima visoke razine kisika u krvi.

Istraživanja su već potvrdila da soda bikarbona zaista utječe na pH balans stanica raka.

Međutim, bitno je shvatiti da je rak ozbiljna bolest, i da se takva terapija obavezno mora raditi pod stručnim nadzorom iskusnog  liječnika.

Djeluje li ova terapija, osobno ne mogu potvrditi, ali ono što je istina i sigurno dokazano, pretjerana kiselost organizma nije dobra te pogoduje bržem širenju raznih bolesti.

Svidio vam se članak: soda bikarbona kao lijek?
Podijelite ga s prijateljima!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK