Štetna zračenja u kući

Štetna zračenja – Hartmannova rešetka Štetna zračenja u kući , u 50-tim godinama prošlog stoljeća dr. medicine Ernst Hartmann počeo se intenzivno zanimati za globalnu mrežu, koju je značajno obradio i dokazao njezinu malignost.
Ustanovio je da se ona sastoji iz meridijana koji se protežu u smjeru sjever-jug  svaka 2,5 m i paralela koje se protežu u smjeru istok-zapad svaka 2 m.
Mjesta na kojima se presijecaju meridijani i paralele čvorovi su koji su u njegovu čast dobili ime Hartmannovi čvorovi.
Na tim je čvorovima koncentrirana sva sila Zemljine magnetne energije i svaki boravak na njima štetan je za ljudski, životinjski pa i biljni organizam.

Hartmannovi čvorovi – “demonova vrata”

Štetna zračenja u kući,  stari su Kinezi vrlo dobro poznavali geopatogene točke telurnih linija koje se danas nazivaju Hartmannovi čvorovi. Slikovito su ih nazivali “demonova  vrata”.
Znali su da se njihovo devitalizirajuće i patogeno djelovanje može usporediti s demonom, koji se zlobno aktivira kako bi pomutio sudbinu ljudi, koji ništa ne primjećuju.
Dr. Hartmann je u više od 20.000 eksperimenata dokazao da je kombinacija Hartmannov čvor + podzemna voda + tehničko zračenje štetna za zdravlje, a njegovo pravilo priznato je na medicinskim simpozijima.
To pravilo otprilike glasi ovako:

„Mjesto na kojem  je spavao čovjek i obolio od karcinoma predstavlja najštetniju geopatogenu točku, na kojoj nitko ne smije duže sjediti ili spavati. Ako se to mjesto ne neutralizira, nakon nekoliko će godina sigurno ponovno biti uzrok kancerogenih stanja“.

Bolest kao problem mjesta boravka

Dr. Ernst Hartmann napisao je knjigu „Krankheit Als Standort Problem“ – “Bolest kao problem mjesta boravka”.
Mnogi su ljudi počeli voditi računa o tome da ne borave na mjestu štetnih zračenja, osjećajući pozitivne promjene.
Postepeno su pronalazili načine zaštite od štetnih zračenja u kući. Nekad su to bili slama, kuće od blata i drugi prirodni materijali. Posebna se pažnja posvećivala izboru lokacije za gradnju.
Posljedice izloženosti zračenjima s godinama se samo povećavaju. Vodeni tokovi i energetski čvorovi na mjestu ležaja prije ili kasnije dovode do zdravstvenih problema –  organizam slabi, postaje osjetljiv na razne bolesti, a može doći i do kancerogenih oboljenja.
Štetna zračenja u kući moguće je utvrditi radiestezijskim mjerenjima.

štetna zračenja

štetna zračenja

 

Test spavanja

Štetna zračenja u kući – Napravite jedan mali test spavanja kako biste provjerili spavate li na mjestu štetnih zračenja:

 • ne možete zaspati
 • često se budite noću
 • u snu teško dišete, gušite se
 • budite se s glavoboljama, migrenama
 • sanjate loše snove
 • ujutro ste umorniji nego kad ste legli, danju ste stalno umorni
 • bez posebnog ste razloga nervozni, nemirni, razdražljivi, depresivni
 • imate grčeve u nogama, ili otečene noge
 • imate nepravilan rad srca, lošu cirkulaciju ili visok tlak
 • imate reumatska oboljenja
 • brzo zaboravljate, teže pamtite, slaba vam je koncentracija
 • imate slab imunitet, česte upale ili alergije.

Ovo su samo neki od poremećaja. Ako imate dva ili više od ovih simptoma, sigurno boravite na mjestu koje je pod utjecajem štetnih zračenja.
Tema posta : štetna zračenja u kući

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK