Uzročnici raka, Aspartam, kao glavni sastojak umjetnih zaslađivača, izmet je GMO bakterije E. coli koja je stanovnik debelog crijeva i kanalizacijskog otpada.
Zloglasni se aspartam nalazi u gotovo svim gumama za žvakanje, lijekovima i većini hrane. Klonite ga se i okrenite sirovom šećeru.

Uzročnici raka svjesno se prešućuju kako bi farmaceutska industrija bezbrižno zarađivala na toj teškoj bolesti, tvrde na alternativnim internetskim stranicama na kojima je objavljen intrigantan popis istih.


1. Hormoni u mesu i mlijeku: većina domaćih životinja hranjena je umjetnim hormonima kako bi dobila na količini mlijeka i mesa. Umjetni hormoni uzrokuju upale, depresiju, rak i niz drugih bolesti.


2. Mamografija, stomatološke rendgenske zrake, skeneri na aerodromima: je li vam tehničar na mamografiji zaboravio reći da provučete zaštitnu preklopnicu preko grudi prije nego što je pobjegao iz ordinacije?
Da, riječ je o smrtonosnim zrakama koje prouzročuju rak, a došli ste kako biste ga spriječili ili reagirali na vrijeme.


3. Aluminij u dezodoransima i antiperspirantima: većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gdje primjenjujemo dezodoranse prepune aluminija.
Koristite organske dezodoranse.


4. Toksična kozmetika: koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo preparativnom i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana.
Ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju kroz kožu u krvotok i čine plodno tlo za stanice tumora.
Počnite koristiti organsku kozmetiku i sanirajte štetu.


5. GMO soja i kukuruz: većina soje u Americi genetski je modificirana i ako ste obožavatelj, primjerice, sojinog mlijeka, prebacite se na neko drugo jer… sojino mlijeko sadrži hemaglutinin, tvar koja crvene krvne stanice pretvara u ugruške.
Osim toga, soja povećava estrogen.


6. Umjetni zaslađivači: aspartam, kao glavni sastojak umjetnih zaslađivača, izmet je GMO bakterije E. coli koja je stanovnik debelog crijeva i kanalizacijskog otpada.
Zloglasni se aspartam nalazi u gotovo svim gumama za žvakanje, lijekovima i većini hrane. Klonite ga se i okrenite sirovom šećeru.


7. Fluoridirana voda: ne, to nije mineral koji se nalazi u prirodi, i ne pročišćava vodu koja prolazi kroz cijevi.
Fluor zapravo onečišćuje vodu i ispire minerale iz našeg tijela te oslabljuje imunitet.
Pijte izvorsku vodu.


8. Farmacija: potražite iskrenog liječnika koji će vam dati savjete o prehrani kao prevenciji za rak dojke.
Klonite se velikih farmaceutskih kompanija zvučnog imena kojima je jedini cilj zarada i kojima je vaše oboljenje od velikog interesa.


9. Umjetne boje za hranu i konzervans: gotovo svaka umjetna boja za hranu proizvedena je u laboratoriju.
Silni konzervansi doslovno guše vaše stanice i pretvaraju ih u stanice raka.
Okrenite se šarenom organskom voću i povrću.
Zdravo je, a i tanjur čini ljepšim…


10. Sapuni, šamponi, paste, kreme: i opet, ono što se primjenjuje na koži, vlasištu ili zubima, završava u vašem krvotoku.
Parfemi, boje, životinjski nusproizvodi i ostali sumnjivi sastojci izazivaju rak.

tema: uzročnici raka

Svidio vam se članak: Uzročnici raka?
Podijelite ga s prijateljima!

 

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK

  • Sanjarica putovanja - Otkrivanje Skrivenih Značenja Snova

Sanjarica putovanja – Otkrivanje Skrivenih Značenja Snova

Categories: Sanjarica P|Tags: , , , , , , , , , , |

Sanjarica putovanja - Otkrivanje Skrivenih Značenja Snova Sanjarica putovanja nam otvara vrata prema tajanstvenom svijetu snova, gdje se stvarnost isprepliće [...]