Vitamini za žene – dodatak prehrani za vitalnost žena

Šifra proizvoda: 375, količina: 60 kapsula
Prirodna mješavina voća bogatog antioksidantima, ljekovitih biljaka, vitamina i minerala u Vitolize za žene dodatku prehrani za vitalnost, posebno je pripremljena da zadovolji potrebe žena.
Autentična biljna mješavina Vitolize obuhvaća originalnu mješavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, pasioru i schi-sandrine bobice.
Svaka od ovih biljaka koristi se već stoljećima za postizanje hormonske ravnoteže i očuvanje cjelokupnog zdravlja.
Ove se biljke zatim kombiniraju s klinički dokazanim djelovanjem ploda brusnice u prahu, pripremljenim po originalnom procesu koji pojačava korisna prirodna svojstva čitave bobice brusnice.
Jedinstvenim, patentiranim tehnološkim procesom, brusnica se štiti od raspadanja uslijed djelovanja želučane kiseline pa se na taj način hranjivi sastojci oslobađaju izravno u donjem dijelu želučanog trakta, gdje se probavljaju pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.
Ekskluzivna mješavina hranjivih sastojaka Vitolize vitamini za žene sadrži i mješavinu hranjivih sastojaka koji su posebno dizajnirani i izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži.
Magnezij, vitamin C i vitamini B neophodni su za proizvodnju hormona, a oni su često deficitarni zbog stresa i lijekova koji se učestalo koriste, uključujući i kontracepcijske pilule i hormonsku terapiju.
Ovi vitamini kombinirani su s patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje krvožilnog sustava i kostiju.
Ovi hranjivi sastojci tako su izbalansirani da osiguravaju potpunu podršku.
UPOTREBA: Dvije mekane kapsule dnevno kao dodatak prehrani.
Nalazite se na web stranici s temom: Vitamini za žene – Vitolize women.
Ako želite saznati više detalja o ovom proizvodu možete me kontaktirati ovdje…

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK