Vitolize Man – vitamini za muškarce

Forever Living Products 15% Popusta na Online Naručivanje

Vitolize Man – dodatak prehrani za vitalnost muškaraca

Vitolize Man – Šifra proizvoda: 374, količina: 60 kapsula

Vitolize Man – Zdravlje prostate, prije ili kasnije, postaje važan problem muškaraca iako je dob kada će se problemi pojaviti neodrediva.

Vitolize je snažan dodatak prehrani za vitalnost muškaraca, koji od sada sadrži još više hranjivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika hranjivih sastojaka te još više moćnih biljaka.

U kombinaciji sa zdravom prehranom i vježbanjem, Vitolize Man predstavlja prirodno rješenje za pomoć zdravlju prostate.

Ova jedinstvena, jednostavna formula, osigurava veoma efikasnu mješavinu snažnih ljekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidanata koji pomažu održavanju normalnog protoka urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i osiguravaju optimalno zdravlje prostate.

Autentična biljna mješavina Vitolize sastavljena je od autentične biljne mješavine koja sadrži saw palmetto, pygeum i sjeme bundeve.

Svaka od ovih biljaka koristi se već stoljećima za očuvanje zdravlja prostate.

Ekskluzivna mješavina hranjivih sastojaka Vitolize također sadrži mješavinu hranjivih sastojaka, posebno napravljenu i izbalansiranu da bude podrška zdravlju muškaraca i da potpomogne zdravu funkciju prostate.

Vitamini C, D, E i B6 neophodni su za zdravlje prostate.

Ovi vitamini u kombinaciji su s mineralima selena i cinka, za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate.

Kvercetin i likopen dodani su u pravilno izbalansiranim koncentracijama kako bi s ostalim neophodnim hranjivim sastojcima osigurali potpunu podršku prostati.

Nov i poboljšan: osim vitamina E, selena i likopena iz originalnog Forever Vitolize man, dodani su još vitamin C, D i B6 u kombinaciji s kvercetinom.

Vitamini C, D i B6 neophodni su za zdravlje prostate i potrebni su za stvaranje hormona.

UPOTREBA: dvije mekane kapsule dnevno, kao dodatak prehrani.

Za više informacija i naručivanje o proizvoda Vitolize Man kontaktirajte nas ovdje…

Svidio vam se članak: Vitolize Man?

Podijelite ga s prijateljima!

Forever Living Products 15% Popusta na Online Naručivanje

Možda će vam se svidjeti