Vitolize Man – dodatak prehrani za vitalnost muškaraca

Vitolize Man – Šifra proizvoda: 374, količina: 60 kapsula
Vitolize Man – Zdravlje prostate, prije ili kasnije, postaje važan problem muškaraca iako je dob kada će se problemi pojaviti neodrediva.
Vitolize je snažan dodatak prehrani za vitalnost muškaraca, pomaže kod erektilne disfunkcije i zdravlja prostate.

Sada sadrži još više hranjivih sastojaka, više biološki raspoloživih oblika hranjivih sastojaka te još više moćnih biljaka.

U kombinaciji sa zdravom prehranom i vježbanjem, Vitolize Man predstavlja prirodno rješenje za pomoć zdravlju prostate.

Ova jedinstvena, jednostavna formula, osigurava veoma efikasnu mješavinu snažnih ljekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidanata koji pomažu održavanju normalnog protoka urina, potpomažu zdravu funkciju testisa i osiguravaju optimalno zdravlje prostate.
Autentična biljna mješavina Vitolize sastavljena je od autentične biljne mješavine koja sadrži saw palmetto, pygeum i sjeme bundeve.
Svaka od ovih biljaka koristi se već stoljećima za očuvanje zdravlja prostate.

Ekskluzivna mješavina hranjivih sastojaka Vitolize također sadrži mješavinu hranjivih sastojaka, posebno napravljenu i izbalansiranu da bude podrška zdravlju muškaraca i da potpomogne zdravu funkciju prostate.
Vitamini C, D, E i B6 neophodni su za zdravlje prostate.

Ovi vitamini u kombinaciji su s mineralima selena i cinka, za koje je otkriveno da imaju odlučujuću ulogu za zdravlje prostate.

Kvercetin i likopen dodani su u pravilno izbalansiranim koncentracijama kako bi s ostalim neophodnim hranjivim sastojcima osigurali potpunu podršku prostati.

Nov i poboljšan: osim vitamina E, selena i likopena iz originalnog Forever Vitolize man, dodani su još vitamin C, vitamin D i B6 u kombinaciji s kvercetinom.
Vitamini C, D i B6 neophodni su za zdravlje prostate i potrebni su za stvaranje hormona.

UPOTREBA: dvije mekane kapsule dnevno, kao dodatak prehrani.
Za više informacija i naručivanje o proizvoda Vitolize Man kontaktirajte nas ovdje…

Svidio vam se članak: Vitolize Man?

Podijelite ga s prijateljima!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK