Vitolize Women – dodatak prehrani za vitalnost žena

Vitolize Women – Šifra proizvoda: 375, količina: 60 kapsula

Vitolize Women – Neugodnosti vezane uz PMS, menopauzu ili neadekvatnu funkciju urinarnog trakta mogu biti povezane s hormonskim promjenama ili specifčnim načinima prehrane.

Prirodna mješavina voća bogatog antioksidantima, ljekovitih biljaka, vitamina i minerala u Vitolize Woman – dodatku prehrani za vitalnost žena, posebno je pripremljena da zadovolji potrebe žena.

Autentična biljna mješavina Vitolize Woman obuhvaća originalnu mješavinu biljaka uključujući jabuku u prahu, pasioru i schisandrine bobice.
Svaka od ovih biljaka koristi se već stoljećima za postizanje hormonske ravnoteže i očuvanje cjelokupnog zdravlja.

Ove se biljke zatim kombiniraju s klinički dokazanim djelovanjem ploda brusnice u prahu, pripremljenom po originalnom procesu koji pojačava korisna prirodna svojstva čitave bobice brusnice.

Jedinstvenim, patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja uslijed djelovanja želučane kiseline pa se na taj način hranjivi sastojci oslobađaju izravno u donjem dijelu probavnog trakta, gdje se probavljuju pomoću mehanizma odloženog oslobađanja.

Ekskluzivna mješavina hranljivih sastojaka Vitolize Woman sadrži i mješavinu hranjivih sastojaka koji su posebno dizajnirani i izbalansirani tako da daju potporu zdravlju žene i hormonskoj ravnoteži.

Magnezij

Vitamin C

Vitamini B neophodni su za proizvodnju hormona, a oni su često deficitarni zbog stresa i lijekova koji se učestalo koriste, uključujući i kontracepcijske pilule i hormonsku terapiju.

Ovi vitamini kombinirani su s patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje krvožilnog sustava i kostiju.
Ovi su hranjivi sastojci tako izbalansirani da osiguravaju potpunu podršku.

UPOTREBA: Dvije mekane kapsule dnevno, kao dodatak prehrani.
Za više informacija i naručivanje proizvoda Vitolize Woman posjetite službene stranice proizvođaća!

Svidio vam se članak: Vitolize women?

Podijelite ga s prijateljima!

ZADNJE OBJAVLJENI ČLANAK